Viorel şi Oana Lis au împlinit un an de căsnicie. Lis se ţine bine, în schimb Oana are deja complexul femeii care nu reuşeşte să devină văduvă.

 

Un bar din Anglia e bântuit de fantome. În ce lume trăim dacă şi fantomele au ajuns să bea....!?

 

Andreea Marin a sărbătorit 4 ani de căsnicie cu Bănică la un grătar. N-au mai putut să aştepte? Cum ar fi fost un Grătar extraordinar de Crăciun!?

 

Jaf la un restaurant din centrul Constanţei. Se pare că hoţii navigau pe internet.

Greva de la metrou, de marţi, s-a încheiat la ora 12. Când s-a auzit “Urmează staţia Muncii, cu peronul pe partea stîngă!”

Beyonce, dată în judecată de un vecin. Probabil că dă manelele la maxim

Profesor de informatică ziua, organizator de petreceri sexuale noaptea. Doar nu trebuia să facă invers, adică noaptea profesor şi ziua organizator…

Un taiwanez a pornit în jurul lumii pe bicicletă. Cred că o să reuşească deoarece bicicleta e făcută pe vapor.

Investiţii de criză: Biserică pictată cu 200.000 de euro pe moşia lui Marcel Hoară. Noi nu vrem moartea păcătosului, ci a investitorului!

Dan Bittman a demisionat de la Ministerul de Finanţe. Se pare că Vlădescu i-a făcut o scenă cam nasoală şi nu i-a mai făcut emisiunea Bănuţ S.R.L.

6 din 10 oameni sunt nemulţumiţi de relaţie, din cauza sexului. Bănuiesc că ceilalţi 4 care sînt mulţumiţi sînt onanişti, asta dă dreptate proverbului care spune că „O labă la vremea ei face cît 6 femei din 10”.

Copiii s-au întrecut la un concurs de mers pe burtică. Concursul a fost cîştigat de reprezentantul Somaliei

Un bărbat a împuşcat mortal mai multe persoane în nord-vestul Angliei. Este acuzat de braconaj, deoarece încă nu s-a deschis sezonul.

A născut după 20 de zile de travaliu. În Occident, este foarte bine platită ziua de travaliu, dacă era în România ar fi fost trecută în concediu fără plată, poate şi mai rău, ar fi fost dată afară cu copil cu tot.

McDonald's a vândut pahare imprimate cu vopsea toxică.
Probabil că era aceeaşi vopsea pe care o bagă şi în suc, ceva mai toxic nu cred că există

A fost înjunghiat de cămătari, pentru datoria de 500.000 de euro. Cămătarii nu-şi mai pot permite să plătească criminali profesionişti, deh criza!

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.