Deputatul Raluca Turcan, despre TVR HD: „De ce domnilor, îmi puteţi explica şi mie de ce are nevoie România de un post TV Hunedoara, chiar aşa am ajuns?”. Îi răspundem noi: din acelaşi motiv pentru care România are nevoie de un deputat suficient de idiot încât să confunde High Definition cu Hunedoara.

Un om de afaceri constănţean s-a căsătorit pentru a treia oară cu aceeaşi femeie. Pare genul de om de afaceri care şi-a făcut averea din banii adunaţi la propria nuntă. Când va mai avea nevoie de bani, probabil va mai face una.Un grup de cercetători germani afirmă că persoanele care fac mult sex nu au rezultate la locul de muncă. Probabil cercetătorii germani sunt genul care nu prea fac sex.

Irinel Columbeanu a fost surprins în ipostaze tandre cu o brunetă, alta decât Monica. De la o vârstă, toate brunetele par la fel. Bine, totuşi, că n-a confundat un bărbat cu Monica.

Traian Băsescu: „Premierul a fost minţit şi sabotat de miniştri PDL. Mai corecţi sunt miniştrii care nu sunt din partid.” Miniştrii din afara PDL-ului n-ar trebui însă să se entuziasmeze prea tare, pentru că nu e deloc greu să fii mai corect decât Berceanu, Udrea sau Videanu.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!