Irinel Columbeanu a fost surprins rupt de beat la 6 dimineaţa, după ce a consumat calităţi impresionante de şampanie într-un club de fiţe din Mamaia. Cazul le-a atras imediat atenţia pedeliştilor, care vor să-l folosească pe Irinel pentru a demonstra că nu toţi pensionarii au de suferit după reducerea cu 15% a pensiilor.

UE interzice jucăriile sexuale din plastic. Probabil amatorii de aşa ceva se vor orienta spre legumele turceşti, care oricum sunt mai rezistente decât plasticul.Un suedez a vrut să-şi facă penisul mai gros şi s-a trezit cu el mai lung. Asta ca asta, mai nasol pentru suedez este faptul că acum are penisul pe negru.

Blaga: Ştiam din ianuarie 2009 de situaţia dificilă în care e România, dar n-am luat atunci măsuri de austeritate.
Nici acum nu se iau măsuri anticriză adecvate, cu singura diferenţă că atunci pedeliştii n-au vrut, iar acum nu sunt capabili pentru aşa ceva.

Sondaj intern PD-L: Încrederea în Băsescu a scăzut la 20%, iar democrat-liberalii s-au prăbuşit 10 procente într-o singură lună. La aflarea rezultatelor, Băsescu a exclamat: „Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!”.

Potrivit unui studiu realizat în SUA, o femeie din şase e virgină în noaptea nunţii. Iar asta probabil doar pentru că o nuntă din şase este între lesbiene.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 14.06.2010 11:10 Stiri pe scurt