Mădălin Voicu a adormit în Parlament, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură. În caz că nu dormea, Adrian Păunescu sigur îl va acuza de plagiat.

Dan Negru: „Televiziunile sunt ticsite cu idioţi”. Şi care-i problema, Negrule, te deranjează concurenţa?După ce şi-a prins soţia cu un alt bărbat, un bucureştean a început să arunce pe geam obiecte din casă. Din păcate pentru el, nici amantul, nici soţia nu se aflau în vreunul dintre ele.

Un bărbat din Bali a fost obligat să se căsătorească cu o vacă, după ce a făcut sex cu ea. Nu-l văd deloc bine pe bărbat, mai ales după ce află taurul că el e amantul iubirii sale.

O femeie, în vârstă de 47 de ani, din Germania, a fost arestată după ce a fost surprinsă şofând în timp ce îşi alăpta copilul.
Dacă avea 27 de ani, primea probabil felicitări din partea poliţiştilor.

Sânziana Buruiană: „Degeaba eşti frumoasă, dacă eşti proastă”. Fals! La noi e fix pe dos: „Degeaba eşti proastă, dacă eşti frumoasă”.

Ana Maria Ferentz: „Sunt singură pentru că inhib bărbaţii”. Dacă ar pretinde un tarif mai mic, poate nu i-ar mai inhiba atât de uşor.

Potrivit unui studiu, creierul percepe corpul mai gras şi mai scund. Emil Boc s-a bucura ca un copil la auzul veştii.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.