Delia Matache şi-a făcut trei tatuaje într-o zi. A prins  probabil promoţie, 3 la 10 mii.

Bianca Drăguşanu: “Adrian Cristea ar vrea să mă duc oriunde cu el. M-a invitat şi pe Lună!” În mod normal ar fi acceptat, dar s-a râzgândit când a aflat că pe Lună nu sunt hoteluri de 5 stele. În plus, i se pare că durează prea mult drumul.Ciomu a fost obligat de judecători să plătească 278.000 € spitalului unde a muncit.
Mai mult ca sigur va plăti suma pe bucăţi.

Lui Oprescu i-a căzut o parte din lucrarea dentară , în timp ce se răstea la doi consilieri PSD. Vizibil iritat, i-a înjurat printre dinţi pe stomatologii care i-au pus lucrarea.

Pentru că ploile au inundat străzile din Galaţi, pompierii au dus pacienţii la spital cu barca. Iar pacienţii bogaţi probabil cu submarinul.

Robert Negoiţă şi-a făcut implant de păr ca să scape de chelie. A făcut-o mai mult de frică, să nu fie confundat pe stradă cu Băsescu.

Şefa Casei de Asigurări de Sănătate Neamţ stă în concediu medical de un an şi 3 luni.
Şi Boc ar fi mai competent dacă ar sta acasă, deci nu văd care-i problema.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Friday, 18.06.2010 10:50 Stiri pe scurt