Pentru bogaţi nu e criză! Românii au spart 12.000.000 € pe 320 de limuzine. Păi dacă uzinele nu merg, măcar limuzinele....

Andreea Marin ar accepta să fie producătoarea lui Ştefan Bănică. Dacă până acum n-a făcut-o a fost din cauza faptului că nu a vrut să creadă lumea că ar avea o relaţie cu Ştefan.Cinci greşeli fatale pe care un bărbat le face într-o relaţie.
Cred că principala greşeală este să îi zici că mărimea contează (mărimea ei, evident).

O japoneză face sex cu elevii chinezi în compensaţie pentru invadarea ţării vecine din 1937. Elevii reclamă faptul că se simt cuceriţi, însă se simt bine sub ocupaţia japonezei.

Ungureanu: Guvernul Boc e primul caz de luciditate şi răspundere după 1947. Ungureanu, în schimb, e doar unul din multele cazuri de lipsă de luciditate şi răspundere.

Imaginea lui Iisus a apărut într-un ulm. Ulmul a declarat ca asta îi va face bine propriei imagini şi speră, astfel, să-i ia titlul de copac credincios bradului.

Cameron Diaz: “Călătoresc mereu în căutarea penisului”. Deci a aflat şi ea că nu sexul te omoară, ci drumurile după el.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.