Ion Cristoiu: „Traian Băsescu a avut un ghinion istoric cu criza economică”. Probabil are dreptate. Din cauza crizei, Băsescu n-a apucat să-şi evidenţieze suficient incompetenţa.

Alex Erbaşu vrea să plătească pentru a vedea o partidă de sex cu Oana Roman. Asta pentru că nu-i ajung banii să plătească un bărbat ca să facă sex cu Oana Roman.Bomba celulitică, Iulia Tăbăcaru, spune că nu mai defilează la prezentări de modă decât de la 500 de euro în sus. În sfârşit o decizie înţeleaptă. Deşi putea cere onorariu de 100.000 de euro, ca să fim absolut siguri că nu îşi mai cară şuncile pe podiumuri de modă.

Francezii care-şi înjură nevestele ar putea ajunge după gratii.
Nu văd care-i pedeapsa aici. Practic, dacă-ţi înjuri nevasta schimbi o închisoare cu alta.

Un cântăreţ mexican a fost ucis după ce şi-a dezminţit moartea. Semn că s-a cam grăbit cu dezminţirea.

În India există o localitate cu 20.000 de văduve. Un astfel de loc ar trebui vizitat de orice bărbat care vrea să se căsătorească, poate-i vine mintea la cap.

A fost lansată o manea pe versuri de Corneliu Vadim Tudor. Probabil refrenul e „Ungurii-mi poartă pică, dar n-au valoarea mea.”

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea noastră. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 01.07.2010 12:18 Stiri pe scurt