Bianca Drăguşanu: “Eu nu ştiu să gătesc, bărbaţii gătesc pentru mine”. N-aveam nici un dubiu că Bianca are ce pune în gură, indiferent de bărbatul care se află în preajma sa.

Mircea Geoană a plecat cu “Mihaela, dragostea mea” la mare. Mă rog, el probabil are impresia că e printre sinistraţi şi că marea este, de fapt, o viitură.Miron Cozma spune că este căsătorit cu o “golancă” din Piaţa Universităţii. Probabil a cucerit-o cu panseluţele plantate de minerii săi în Piaţa Universităţii.

O salvare dintr-o zonă afectată de inundaţii a fost blocată de maşina Elenei Udrea timp de cinci minute. Probabil atât i-a luat lui Udrea ca să mute girofarul de pe salvare pe limuzina ei.

Dan Negru şi-a scrântit piciorul după ce a căzut din copac. Sper că şi-a revenit şi s-a urcat înapoi în copac, unde îi e locul.

O doctoriţă româncă a părăsit cabinetul din Franţa cu tot cu echipamentele de 8.000 de euro. Decât ca doctorul Ciomu, care sustrage bucăţi din pacient…

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!