Armata isrealiană e pregătită să intervină în forţă împotriva navei sub pavilion moldovenesc care se îndreaptă spre Gaza cu ajutoare umanitare. Israelienii pot să stea relaxaţi: dacă nava e moldovenească probabil ajutoarele au fost subtilizate de marinari, iar nava e de mult vândută la fier vechi.

Vanghelie vrea să îşi schimbe culoarea părului şi să treacă la Duster ca să câştige Primăria Capitalei. Consilierii lui mai bine l-ar pune să tocească Abecedarul.Partidul lui Voiculescu, PC, acuză PDL că le-a plagiat măsurile anti-criză. Mă întreb câţi bani a luat Voiculescu ca să pretindă că partidul său a avut ideile tâmpite ale guvernului Boc.

Gabriel Liiceanu: “Politicienii români se maimuţăresc ca la grădina zoologică”. Se vede că Gabi nu a mai dat de mult pe la grădina zoologică, de jigneşte animalele în halul ăsta.

Un bărbat din Deva a fost lovit de un stâlp, pe o trecere de pietoni.
Nu m-ar mira să aflăm şi că stâlpul era în stare de ebrietate.

Cosmina Păsărin, după ce a fost dată afară de la TVR: “Mă mir că nu m-au ars pe rug.” Vroia asta probabil pentru că rugul e singurul loc unde Cosmina încă nu s-a ars cu nimeni.

Dan Diaconescu face băi de mulţime pe litoral. A făcut şi Băse aşa ceva, nu e nimic nou, însă problema e că Dan Diaconescu le face în slip.

Cătălin Botezatu este alintat “Prăjiturică”. Cea mai afectată este Bianca, care acum e alintată “blonda lui Prăjiturică”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 13.07.2010 12:19 Stiri pe scurt