Radio Vatican transmite radiaţii cancerigene. De fapt, cei de la Vatican doar îi aduc pe oameni mai aproape de momentul întâlnirii cu Dumnezeu.

Un avion Air France, nevoit să aterizeze deoarece toaletele nu mai funcţionau. O situaţie de c*cat pentru pasageri, să recunoaştem.


Simona Sensual a clacat la muls vaca. Probabil din invidie, că avea vaca ţâţele mai mari.

Antonescu îl acuză pe Ponta de blat cu Băsescu. Nu cred că e vorba de blat, pur şi simplu Băsescu şi-a dorit mai mult victoria.

Băsescu, certat de presa germană că umple Europa cu moldoveni. Măcar de i-ar trimite pe toţi în Europa, în oricare altă ţară decât România.

Femeia cu cei mai mari sâni, între viaţă şi moarte din cauza silicoanelor. Asta probabil pentru că doctorii încă se uită la sânii ei, în loc să o trateze.

Ion Iliescu, amintiri din tinereţe: La fotbal, jucam mijlocaş. Şi probabil echipa lui preferată era Minerul Lupeni.

Gina Pistol: „Vulgaritate găseşti în orice club din Capitală”. Da, dar nu vulgaritate de calitate, aşa cum prestează Gina.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Thursday, 15.07.2010 13:23 Stiri pe scurt