Dragnea despre Mircea Geoană: „Nu ştie să piardă, poate ia o pauză şi se mai gândeşte”. Geoană i-a replicat dur lui Dragnea: „După toate candidaturile mele, numai un inconştient poate spune că eu nu ştiu să pierd.”

Sever Voinescu: Cred că PDL are un mare viitor în România. Fix la fel de mare cât liderul PDL, Emil Boc.Dacia Duster are probleme cu frânele. Asta dacă reuşeşte să se pună în mişcare…

Traian Băsescu a fost huiduit la Ziua Marinei. Dacă Băsescu vindea toată flota, nu se mai ţinea nici Ziua Marinei, nici nu-l mai huiduiau oamenii.

O grădină zoologică din Taiwan a fost amendată pentru că a împerecheat un leu cu o tigroaică. Ceva similar s-a petrecut şi la noi, unde Guvernul Boc şi-a băgat moneda bostwaneză în leul nostru.

Robert Turcescu a demisionat de la Realitatea. Pentru faptul că nu-i vom mai auzi vocea o vreme, redacţia TNR îi oferă o bilă albă.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 16.08.2010 16:44 Stiri pe scurt