Dragnea despre Mircea Geoană: „Nu ştie să piardă, poate ia o pauză şi se mai gândeşte”. Geoană i-a replicat dur lui Dragnea: „După toate candidaturile mele, numai un inconştient poate spune că eu nu ştiu să pierd.”

Sever Voinescu: Cred că PDL are un mare viitor în România. Fix la fel de mare cât liderul PDL, Emil Boc.Dacia Duster are probleme cu frânele. Asta dacă reuşeşte să se pună în mişcare…

Traian Băsescu a fost huiduit la Ziua Marinei. Dacă Băsescu vindea toată flota, nu se mai ţinea nici Ziua Marinei, nici nu-l mai huiduiau oamenii.

O grădină zoologică din Taiwan a fost amendată pentru că a împerecheat un leu cu o tigroaică. Ceva similar s-a petrecut şi la noi, unde Guvernul Boc şi-a băgat moneda bostwaneză în leul nostru.

Robert Turcescu a demisionat de la Realitatea. Pentru faptul că nu-i vom mai auzi vocea o vreme, redacţia TNR îi oferă o bilă albă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 16.08.2010 16:44 Stiri pe scurt