Retrospectiva lunii ianuarie – Ştiri pe scurt

Incendiu la un bordel din Bucureşti.

Reprezentanţii Electrica spun că totul a pornit de la un scurt.

La San Francisco s-a deschis primul muzeu al homosexualilor. Probabil intrarea în muzeu se va face prin spate.

Prima decizie în cazul Vadim. Instanţa i-a interzis să părăsească România Mare.

Cătălin Chelu, luat cu salvarea de la tribunal.
Medicii spun că viaţa lui atârnă de un fir de păr.

Un austriac din trei a făcut sex cu o prostituată. Nu cred că ar vrea nimeni să fie în locul acelei prostituate.

„Bomba sexy” negociază dur cu turcii de la Kanal D. În sensul că vrea salariu direct proporţional cu numărul de kilograme.

Tramvaiele noi ale Regiei de Transport Public Iaşi iau foc în mijlocul zilei. Ieşenii spun că nici măcar în discoteci nu e o atmosferă atât de incendiară.

Un medic din Brazilia a violat 39 de femei de 56 de ori. Totuşi era un doctor bun, din moment ce unele femei au venit şi a doua oară.

Un poliţist a fost reţinut pentru dispariţia a 81.000 de pachete de ţigări. Colegii săi lucrează acum la cele 81.000 de portrete robot ale ţigărilor dispărute.

O fetiţă de 13 ani din Bistriţa a născut în stradă. Cei de la Cartea Recordurilor spun că este cea mai tânără persoană care a ieşit în stradă.

Vadim: „S-a spus că eu pretind că m-am împiedicat de cascheta cretinului ăluia. Eu m-am dezechilibrat”. În sensul că s-a dezechilibrat mintal.

Plouă când vrea şeicul: un experiment de 11 milioane de dolari. Totul doar pentru ca şeicul să facă mişto de prognozele lui Busu.

Fasole bătută în plină stradă. „Au dat în mine ca într-un sac de cartofi!”, s-a plâns aceasta.

Ivan Patzaichin a rămas fără mai mult de jumătate din pensie, după recalculare. De fapt, la recalculare i s-a imputat pagaia ruptă cu care a câştigat cursa olimpică din 1972.

Oltenii cumpără cartofi la bucată şi salam cu felia. Probabil fac asta ca să-i oftice pe moldoveni.

Planeta riscă să rămână fără locuri de pescuit. Chestia asta nu-i va împiedica însă pe pescari să se laude în continuare cu capturile lor.

Un magistrat a fost condamnat pentru luare de mită „în natură”. Magistratul spune că totul este o înscenare, întrucât el a dat, nu a luat.

O femeie din Statele Unite a primit o factură la curent de un miliard de dolari. Femeia a cerut să se facă lumină în acest caz.

Ministrul Anca Boagiu crede că Norvegia este membră UE. Elena Băsescu i-a dat elegant peste nas: „N-are cum să fie în UE, din moment ce e în Asia.”

Jeffrey Franks: “Economia României este un pacient în stare critică”. Economia României va fi transportată de urgenţă la Viena.

Scris de TNR
1 februarie 2011 08:02

Alte articole

Vezi mai mult