Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 11 aprilie

Realitatea.net ne prezintă noua metodă prin care femeile pot ajunge la orgasm.

Bun, dar care era aia veche?

Senatorii au adoptat o lege prin care votul să fie obligatoriu. Păi de bunăvoie cine dracu’ i-ar vota?

Dan Negru: „Vedetele se tâmpesc”. Altfel cum ar ajunge în emisiunea lui?

Gara de Nord va fi legată prin tuneluri de celelalte gări din Capitală graţie unui parteneriat cu belgienii. Dar parcă exista ceva de genul ăsta şi pe vremuri, se numea „metrou” cumva?

Au reînceput protestele în Piaţa Universităţii. Atenție! Locurile sunt limitate, cei care nu apucă vor fi redirecționați către alte piețe.

Robert Turcescu îşi serbează ziua de naştere cântând live într-un bar din Capitală. Speră că, măcar de ziua lui, lumea se va abţine să-i zică cât de prost cântă.

Cutremur de 8,7 în Indonezia. Gheorghe Mărmureanu s-a ofticat: “Gata, plec din România! M-am săturat să tot aştept cutremurul devastator pe care l-am prezis”.

Telefoanele mobile furate nu vor mai putea fi folosite de către hoţi. Asta e destul de grav pentru că astfel vor fi nevoiți să fure telefoane fixe și dacă tot îți intră în casă pleacă și cu alte lucruri.

O cosmeticiană de 20 de ani a devenit campioană la kickbox. E normal sa fie campioană la un asemenea sport atâta vreme cât aranjează fete zilnic…

RTV.net: “Un magician uimeşte o lume întreagă cu numerele lui.” E vorba cel mai probabil de numerele de la următoarea extragere 6 din 49.

Scris de TNR
11 aprilie 2012 11:04

Alte articole

Vezi mai mult