Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 11 august

Actriţa Ana Popescu: “N-am întâlnit un rol pentru care să merite să mă dezbrac”.

Cum ar fi fost să zică asta Alina Plugaru?

Şocant! O femeie şi-a îngropat de viu copilul nou-născut în grădina din spatele casei. După un astfel de titlu te întrebi dacă „Meşterul Manole” este baladă sau ştire?

Locuinţa lui Amy Winehouse a fost jefuită. Cercetările poliţiei conduc către un grup de romi din România care trăiesc din vândutul sticlelor goale.

Boc a plecat în delegaţie în China, pentru a găsi investitori. Cel mai bine ar fi să apeleze la Monica ex-Columbeanu, ea se pricepe la d’ăştia.

Un jucător mexican a făcut pe el în timpul amicalului cu SUA. La finalul partidei, mexicanul a declarat scurt: „Shit happens!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
11 august 2011 15:39

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 11 august

O femeie de etnie romă a ascuns în vagin 1200 de lei pe care-i furase dintr-un magazin. Se pare că banii au fost scoşi de acolo cu ajutorului organului legii.

Laura Andreşan: “Românii sunt frustraţi sexual”. La câtă (pardon de expresie) muie şi-a luat de la români, e şi normal să nu aibă o impresie tocmai bună despre ei.

Inna câştigă 40.000 de euro într-o oră de cântat.

Asta dacă ar cânta. Cum ea însă face doar playback, e clar că Inna câştigă mult mai puţin.

În ziarul Barikad, oficiosul partidului extremist ungar Jobbik, a apărut un articol însoţit de harta României din care lipseşte Transilvania. M-am uitat cu atenţie la poza autorului şi am remarcat că şi acestuia îi lipsea creierul.

Un ieşean s-a aruncat de la etaj de cinci ori în ultimele luni. Dacă vrea să reuşească, are două variante: ori se mută la un etaj superior, ori încearcă altă variantă de sinucidere.

Emil Constantinescu: Intelectualii sunt mai puţini benefici României decât politicienii. Unii ca el, care fac astfel de declaraţii imbecile, cu siguranţă da.

Datoria externă a României a crescut cu 8,37% în primul semestru. Boc s-a bucurat cu un copil, neînţelegând că nu orice creştere este bună.

Conform unui studiu, posesorii de iPhone au parte de mai mult sex. Oare chiar atât de prost să fie telefonul ăsta, încât să le vină oamenilor să-şi bage p**a în el?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
11 august 2010 12:08

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult