Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 13 august

Încrederea în Biserică a scăzut semnificativ. Patriarhul Daniel face apel la credincioşi să doneze bani, ca s-o poată ridica la loc.

„Dieta de vară: 10 gustări cu mai puţin de o sută de calorii.” Milioane de români ar prefera însă zece gustări cu mai puţin de o sută de lei.

Rusia începe construcţia unui nou radar anti-rachetă. Probabil că Putin are ceva cu tenismenii.

Studiu: în pragul morţii, creierul îşi intensifică activitatea pentru câteva clipe. Deci dumnezeu chiar îi dă românului mintea de pe urmă!

Fondatorul Tesla Motors proiectează un sistem de transport nou, prin tuburi metalice. Numai să nu-l întreţină Apa Nova, că o să ieşim toţi reci la capătul celălalt, asta dacă nu ne scurgem pe la îmbinări.

 

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

13 august 2013 12:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 13 august

Astăzi este cea mai călduroasă zi din acest an. De două luni încoace vrem să vă dăm știrea asta.

 

Peste 40 de tabere de țigani au fost desființate în Franța. Taberele au fost desființate pentru că romii plecați în tabără nu se distrau deloc în Franța, fiind aproape toată ziua la muncă.

Economia României a crescut cu 0,3% în cel de-al doilea trimestru al anului. Dacă mai primim câteva trimeste de la UE, să vezi PIB ce scoatem până de Crăciun.

Au fost găsit un colet suspect în zona podului Băneasa, exact pe traseul președintelui Shimon Perez. E genul de colet care sărea-n ochi, dar semăna teribil cu genul ce colet care sare-n aer.

Mircea Geoană a fost întrebat la Antena 3 dacă este dispus să accepte postul de premier, iar el a răspuns bucuros că e de acord. Orice s-ar spune, jurnaliștii de la Antenă știu să se distreze.

Un comentator sportiv de la France 2 ne-a jignit grav, spunând că trebuie să ai grijă cu românii pe care îi lași să-ți gestioneze banii. Francezii tot n-au înțeles că nu vor lua nimic cu ei pe lumea ailaltă, cât de curând.

Emil Boc vrea să mărească baza de impozitare pentru a spori bugetul. El mai vrea și să facă pipi singur, dar nici la asta n-are nicio șansă.

Un american a găsit răspunsul la una dintre cele șapte probleme de matematică ale mileniului. Acuma, că l-a găsit, bravo lui, dar să te mai și lauzi…

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
13 august 2010 12:12

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult