Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 13 ianuarie

Un vânător din Harghita şi-a împuşcat din greşeală colegul în picior.

El a explicat că nu a văzut bine din cauza ceţii şi că putea jura că trage într-un român.

Brukenthal este cel mai vizitat muzeu naţional din România. Din păcate, mulţi nesimţiţi vin în vizită la el cu mâna goală.

Sucurile făcute din portocale braziliene ar putea conţine fungicid! Compania Coca-Cola a dat asigurări că produsele lor nu au cum să fie afectate de vreo problemă implicând fructe.

O staţie de metrou secretă despre care până acum nu se ştia absolut nimic a fost descoperită în Bucureşti. Mă rog, chiar ar fi fost o ştire dacă descopereau aşa ceva în Petrila sau în Tecuci.

CanCan: Oana Roman nu se mai uită la televizor! „Mai bine mă apuc să citesc”. Cărţi de bucate, evident.

Oprescu promite apă şi canalizare în tot Bucureştiul până în 2014. Dacă vrea apă în tot Bucureştiul, să nu mai repare ţevile sparte.

Dan Diaconescu, huiduit la mitingul pro-Arafat din Piaţa Universităţii. De supărare, a spus că el nici nu-i va invita pe manifestanţi în garsoniera OTV.

Sute de protestatari se îndreaptă spre Cotroceni. Traian Băsescu a pregătit zeci de sticle goale de whisky ca să arunce cu ele după manifestanţi.

Scris de TNR
13 ianuarie 2012 16:01

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 13 ianuarie

La San Francisco s-a deschis primul muzeu al homosexualilor.

Probabil intrarea în muzeu se va face prin spate.

Poliţiştii locali din Târgu Jiu pleacă în misiune cu arme închiriate. În curând vor ajunge să mituiască infractorii ca să se lase prinşi.

Directorul unei închisori din Franţa s-a îndrăgostit de o deţinută. I-a plăcut faptul că femeia se culcă devreme şi nu pierde vremea prin cluburi.

Scris de Calin
13 ianuarie 2011 14:01

Alte articole

Vezi mai mult