Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 14 noiembrie

Vplay.ro, întrerupt în cursul zilei de ieri pentru că găzduia pornografie infantilă. Gurile rele spun că Voyo vrea să pună monopol şi pe aia.

Taekwondo: Vladimir Putin a primit centura neagră 9 Dan. Ne-a eclipsat total! Noi avem un singur Dan, şi chiar şi ăla e Şova.

O companie din Turcia va construi centura ocolitoare a Bacăului. Auzind asta, localnicii au făcut loc noii şosele pârjolind ogoarele.

Gino Iorgulescu: „Domnul Ponta e un om de calitate.” E clar, Mitică s-a răzbunat punându-i ceva în băutură.

Experţii spun că barba nu creşte mai repede dacă o razi mai des. „Nici salariul nu ne vine mai repede dacă-l cheltuim”, au comentat aceştia.

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 noiembrie 2013 13:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 14 noiembrie

Conducerea PSD a hotărât că Mircea Geoană are zilele numărate.

El a cerut să-i fie renumumărate zilele, pentru că a mai luat ţeapa asta o dată.

Specialiştii americani spun că poţi afla multe despre partenerul tău după băutura pe care o comandă. De pildă, dacă zilnic îşi comandă cam 10-15 beri ar putea fi un semn nu doar că e un tip fără imaginaţie ci şi, surprinzător, că îi place băutura.

Iulia Timoşenko, în stare gravă în penitenciar. Se pare că în semn de protest şi-a bătut un cui în coc.

Pasagerii unui avion din SUA, terorizaţi de gândaci. Gândacii voiau să deturneze aeronava şi să-l oblige pe pilot să intre cu avionul sub o chiuvetă dintr-o bucătărie.

Geoană ar putea să-şi facă o nouă mişcare politică după modelul „Albă ca Zăpada”. A lui se va numi, tot după o poveste celebră, „Păcală”.

Alegerile vor fi comasate, a decis coaliţia de guvernământ. Ca urmare, românii vor putea alege în avans pentru următorii 25 de ani, perioadă în care vor scăpa de mersul la urne.

Gospodinele s-au bulucit la tigăi şi cratiţe. Asta nu înseamnă că le-au cumpărat pentru a le folosi.

Infractorii de origine română care se ocupau cu traficul de copii şi cerşetoria în Marea Britanie şi-au schimbat activitatea. Mai nou, aceştia sunt atraşi de afacerile cu metale vechi. În sfârşit, au vizitat British Museum!

Johnny Deep despre Taraful din Clejani: “Cei mai mari muzicieni pe care i-am ascultat vreodată”. Celebrul actor se gândeşte deja să pirateze cd-urile cu ei sub denumirea „Piraţii din Clejani”.

Tabăra lui Ponta merge mai departe cu înlocuirea lui Geoană la Senat. Asta înseamnă că PSD-ul are destui prostănaci.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
14 noiembrie 2011 18:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult