Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 15 iulie

Premiul de 11 milioane de euro la Loto a fost câştigat de către cineva din Galaţi. De ciudă, Brăila şi-a făcut bagajele şi s-a mutat undeva în Teleorman.

The Economist: „Grupări infracţionale profesioniste din Europa de Est iau în vizor oraşele germane.” Aţi auzit? Profesioniste. Să nu mai zică nemţii că facem treabă de mântuială.

Azi încep înscrierile pentru sesiunea a doua a Bacalaureatului. Pentru elevii care au muncit peste vară să strângă banii de şpagă.

Încă o clădire monument istoric a fost demolată în Bucureşti. Să facă loc pentru cel mai mare cârnat, cea mai mare merdenea sau ce o mai fi având Oprescu în plan pentru anul ăsta.

E un mit că vei avea barba mai stufoasă dacă te razi mai frecvent. E ca şi cum ai zice că salariul o să vină mai des dacă-ţi taie din el în fiecare lună.

 

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

15 iulie 2013 09:34

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 15 iulie

Radio Vatican transmite radiaţii cancerigene. De fapt, cei de la Vatican doar îi aduc pe oameni mai aproape de momentul întâlnirii cu Dumnezeu.

Un avion Air France, nevoit să aterizeze deoarece toaletele nu mai funcţionau. O situaţie de c*cat pentru pasageri, să recunoaştem.
Simona Sensual a clacat la muls vaca.

Probabil din invidie, că avea vaca ţâţele mai mari.

Antonescu îl acuză pe Ponta de blat cu Băsescu. Nu cred că e vorba de blat, pur şi simplu Băsescu şi-a dorit mai mult victoria.

Băsescu, certat de presa germană că umple Europa cu moldoveni. Măcar de i-ar trimite pe toţi în Europa, în oricare altă ţară decât România.

Femeia cu cei mai mari sâni, între viaţă şi moarte din cauza silicoanelor. Asta probabil pentru că doctorii încă se uită la sânii ei, în loc să o trateze.

Ion Iliescu, amintiri din tinereţe: La fotbal, jucam mijlocaş. Şi probabil echipa lui preferată era Minerul Lupeni.

Gina Pistol: „Vulgaritate găseşti în orice club din Capitală”. Da, dar nu vulgaritate de calitate, aşa cum prestează Gina.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
15 iulie 2010 11:23
Citește mai mult despre: Basescu Iliescu Ponta simona sensual stiri pe scurt

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult