Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 17 ianuarie

Sute de studenţi au venit din Regie în Piaţa Universităţii pentru a protesta.

Mulţi dintre ei au întrebat ce e clădirea aia mare de acolo, că e prima dată când o văd.

Mii de bucureşteni continuă să protesteze paşnic. Ce altceva să faci în arestul poliţiei?

Jandarmii au început să îi conducă pe manifestanţi către gurile de metrou. Vor să le acopere?

Doar 7.900 de oameni au participat în toată ţara la protestele de stradă, spun jandarmii. Dintre aceştia, ei au arestat în jur de 15.000.

Unui protestatar i s-a făcut rău în Piaţa Universităţii şi a fost luat cu Salvarea. Omul le-a spus medicilor că e alergic la prostie şi la un moment dat s-a trezit înconjurat de jandarmi…

Ponta: „Vom decide miercuri dacă ne implicăm în proteste”. De ce i-o fi frică să meargă în Piaţa Universităţii, că doar n-o să dea oamenii într-un ochelarist?

Crin Antonescu vrea să iniţieze o acţiune paşnică de protest. În principiu, ceva care să te tragă la somn…

Protestatarii din Bucureşti au incendiat un Oltcit. Autorităţile nu le-au mulţumit încă pentru contribuţia la programul Rabla.

Elena Băsescu a purtat, marţi, la Strasbourg, un tricou imprimat cu chipul Iuliei Timoşenko şi cuvintele „Free Iulia”. În curând va fi invers…

Protestele de stradă continuă şi azi. Manifestanţii vor avea voie însă să strige doar sloganuri agreate de jandarmi.

A apărut pagina de Facebook „Alături de preşedintele nostru”. O fi vorba de Obama.

200 de protestatari s-au adunat în Piaţa Universităţii, majoritatea de vârsta a treia. Ei speră să primească cât mai curând nişte bastoane, că au obosit de atâta stat în picioare.

Poliţiştii vor şi ei să iasă în stradă dacă nu îşi primesc salariile restante. Manifestanţii ameninţă că vor pune pe ei tunurile cu apă şi gazele lacrimogene.

Emil Boc: „Nici preşedintele nu e perfect”. E clar că vrea cu orice preţ să nu mai fie prim-ministru.

La Constanţa oamenii au ars bancnote false cu chipul lui Băsescu. Normal că erau false: Băsescu n-ar fi niciodată atât de dement, el ar pune-o pe Udrea pe bani.

Ludovic Orban a fost huiduit de protestarii din Piaţa Universităţii. Liderul liberal le-a spus că îi ţine minte şi, data viitoare când mai vrea să facă un accident de maşină, o să-i caute…

Jandarmii au arestat în această seară doar 5 manifestanţi în Piaţa Universităţii. Oamenii legii spun că, dacă tot nu au nimic de făcut, se vor alătura şi ei protestelor din Piaţă.

Răspunsul lui Boc la protestele de stradă: “Nu vă pot promite demisia”. Aşa e la ăştia mici, mai întâi trebuie să întrebe dacă au voie.

În Severin, o femeie şi-a scos în palme soţul de la manifestaţie. Bărbatul a încercat fără succes să-i înduplece pe jandarmi să-l bage în dubă.

Scris de TNR
17 ianuarie 2012 16:01

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 17 ianuarie

„Bomba sexy” negociază dur cu turcii de la Kanal D.

În sensul că vrea salariu direct proporţional cu numărul de kilograme.

Plouă când vrea şeicul: un experiment de 11 milioane de dolari. Totul doar pentru ca şeicul să facă mişto de prognozele lui Busu.


Creierul se manifestă la cumpărături ca la biserică.
În sensul că îţi vine să zici de toţi sfinţii când vezi preţurile.

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să adopte un copil din România. Mai bine ar adopta un pensionar.

Medicii austrieci nu îl lasă pe Huidu să se întoarcă în România. Probabil nu le-a spus nimeni că Huidu n-avea simţul umorului nici înainte de accident.

Scris de Calin
17 ianuarie 2011 13:01

Alte articole

Vezi mai mult