Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 17 octombrie

La Pungeşti se va organiza un referendum privind explorarea gazelor de şist. Dragnea a răsuflat uşurat că nu e referendum şi la el în judeţ. „Abia i-am băgat înapoi în pământ.”

Oprescu: Cathedral Plaza nu va fi demolată până la sfârşitul anului, nu sunt bani. De fapt, vrea să verifice la Guinness Book dacă nu cumva e cea mai mare din lume, ca să se laude cu ea înainte să o demoleze.

ANSVSA a cerut 95 de milioane de lei pentru a continua programul de export de carne de porc în UE. Adică dacă vrei să le umpli frigiderul de carne ăstora de la UE, trebuie să dai bani la veterinari?

Un iranian a supravieţuit după ce a fost spânzurat pentru trafic de droguri. Ştiţi proverbul: iarba rea nu moare! Aparent, iarba de orice fel nu moare.

Remus Pricopie despre admiterea la liceu Să nu mai schimbăm regulile de la un an la altul! Deh… S-a trezit că vrea şi el să intre.

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 octombrie 2013 14:38

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 17 octombrie

Ipoteză: Vincent van Gogh nu s-a sinucis, ci a fost împuşcat accidental.

În curând se va descoperi că nici urechea nu şi-a tăiat-o, ci i-a căzut de la o răceală.

Şerban Huidu a provocat un accident în urma căruia trei persoane au decedat. În mod normal, Huidu ar trebui acum să fie mutat de la „Cronica Cârcotaşilor” la „Cronica Pârnăiaşilor”.

Echipa feminină de spadă s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Mondiale. Se pare că membrele echipei sunt la cuţite cu celelalte concurente.

Locuinţa lui Gaddafi din Tripoli a fost dărâmată. Se pare că a fost construită ilegal.

Huidu către medici: ”Din cauza modificărilor climatice am intrat pe contrasens”. Asta s-ar traduce cam aşa: din cauza încălzirii globale gheţarii de la poli s-au topit iar apa a ajuns pe carosabil şi uite aşa a derapat.

Romii cer sancţionarea jurnaliştilor care instigă la rasism şi xenofobie. De asemenea, ei cer Academiei Române scoaterea cuvîntului „portofel”, pentru că are conotaţii peiorative.

Cetăţean ucrainean costumat în scafandru, prins în timp ce introducea ţigări ilegal în ţară. Poate că vroia să se dea la fund pentru o vreme.

Descoperire şocantă! Au găsit cadavrul unui extraterestru în grădină. De unde şi zicala: Să moară şi extraterestrul vecinului!

Premierul iordanian a fost demis de regele Abdullah al II-lea. N-ar putea şi regele Mihai să facă asta?

Poliţiştii au reconstituit ultimul traseu al taximetristului omorât în Bucureşti. O primă concluzie a fost că poliţiştii au dat mult pe taxi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
17 octombrie 2011 17:10

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult