Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 18 ianuarie

Aproape 10.000 de persoane au ieşit marţi pe străzile marilor oraşe ale ţării pentru a protesta.

Alte câteva sute de mii au ieşit în stradă, cu mult curaj, pe Facebook…

Wikipedia îşi suspendă activitatea 24 de ore. Deci azi n-or să fie proteste studenţeşti, că vor trebui să mai deschidă şi o carte.

Radu Mazăre a scandat “Jos Băsescu!” la protestul de la Constanţa. La cum era îmbrăcat, mai potrivit ar fi fost să strige “Heil Hitler!”, dar era evident că alegătorii lui nu ar fi ştiut cine e ăla.

USL vrea ca ministrul de interne să fie audiat în Parlament pe tema protestelor de stradă. De ce, că doar el, săracul, n-a protestat?

Au fost proteste la Slatina şi la Caracal. La Caracal trebuie că s-au strigat sloganuri anti-monarhiste şi s-a cerut abdicarea.

Vrăjitoarea Vanessa şi Bercea Mondial au fost eliberaţi ieri din puşcărie. Ăştia doi sigur n-au protestat…

Se zvoneşte că PNL ar cumpăra manifestanţi pentru mitingul de mâine după-amiază cu 50 de lei pe om. Crin Antonescu: “Hai să fim serioşi, cine şi-ar sacrifica somnicul de după-masă pentru banii ăştia?”

Pancartă la protestele din Piaţa Universităţii: “Foamea, sărăcia a cuprins România”. Din fericire, se pare că blestemul alfabetizării nu ne-a cuprins.

La Constanţa, protestatarii au îngenuncheat pentru a spune “Tatăl nostru”. Primarul Mazăre le-a mulţumit, dar a spus că e o onoare prea mare pentru un tip modest ca el.

Scris de TNR
18 ianuarie 2012 16:01

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 18 ianuarie

Fasole bătută în plină stradă. „Au dat în mine ca într-un sac de cartofi”, s-a plâns aceasta.

Persoanele atrăgătoare au un coeficient de inteligenţă peste medie. Ăsta pare un studiu făcut de nişte tocilari care s-au săturat să li se spună că sunt urâţi.

Raluca Sandu: „Mă atrag bărbaţii inteligenţi şi siguri pe ei”. O nouă dovadă a faptului că opuşii se atrag.

Cătălin Tolontan l-a refuzat pe Dinu Patriciu. Când a văzut suma oferită, Tolontan a replicat „Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!”

Băsescu: „Vom începe să fim ceva mai duri în problema romilor”. În sensul de ceva mai dur decât la faza cu „ţigancă împuţită”.

Scris de TNR
18 ianuarie 2011 15:01

Alte articole

Vezi mai mult