Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 19 iulie

In primele 6 luni din acest an au fost retrase din circulaţie 317.000 de bancnote euro contrafăcute. Fără nici o legătură, în aceeaşi perioadă au fost angajaţi mai mulţi poliţişti caracaleni şi mii de persoane s-au plâns că le-au dispărut banii din seturile de Monopoly.

Preşedintelui Băsescu i s-a sugerat să înceapă o carieră politică în Moldova. Evident, nu i-au propus asta moldovenii, ci românii.

Noi filmări din avion cu tronsoanele de autostradă de la Sibiu la Orăştie ce au termen de finalizare în acest an. Experţii în grafică pe calculator se mândresc: „Sunt cele mai realiste filmări adevărate pe care le-am făcut până acum.”

Omar Hayssam a fost adus în România. Cuvintele sale la sosirea în ţară: „Hay ssam bag p***!”

O stradă din Suceava asfaltată prima dată în ultimii 20 de ani a fost găurită după doar câteva zile pentru montarea conductelor de apă. Nici măcar nu era nevoie de conductele alea, dar s-a gândit primăria că văd alţi locuitori strada ne-găurită şi poftesc şi ei.

 

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

19 iulie 2013 12:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 19 iulie

Presa britanică: „Marea Britanie va fi invadată de moldoveni din cauza lui Băsescu”. Dacă după invazia nemţilor din Al Doilea Război Mondial au supravieţuit, invazia moldovenilor le-ar putea fi fatală britanicilor.

Dan Diaconescu: „Sunt gata să împart aceeaşi pereche de cătuşe cu Emil Boc”. Ce omite Diaconescu e că Boc n-are nici vârsta, nici discernământul pentru a fi judecat ca un adult.

Delia Matche, cu ţigara în mână şi în apa mării.

Probabil făcea aluzie la faptul că vrea să se ardă.

Doi morţi în SUA, după prăbuşirea unui avion uşor cumpărat din România. Românii au toate motivele să fie mândrii: avionul lor a zburat din România până în SUA, ceea ce e o adevărată performanţă.

O companie aeriană japoneză le va oferi pasagerilor bere la halbă.
Partea bună e că acum pot să angajeze şi stewardese urâte, că pasagerii oricum le vor vedea frumoase.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
19 iulie 2010 09:36

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult