Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 2 martie

Evenimentul Zilei: „Cum pot sparge pompierii geamul unei maşini cu un singur deget”.

Simplu, degetul trebuie să fie pe trăgaciul unei arme de foc încărcate.

Trei jucători ai Stelei au fost audiaţi de DNA. Procurorii au acum o durere de cap îngrozitoare şi spun că foarte probabil li s-a înjumătăţit IQ-ul în urma acestui dialog.

Închiderea balcoanelor de bloc ar putea fi interzisă de Primăria Capitalei. Se pare că multe balcoane au fost închise deşi erau perfect nevinovate.

Pentagonul a rămas fără Internet pentru câteva ore din cauza unei probleme neprecizate. Mai multe detalii vom afla de la pescarul care scotea râme din curtea Pentagonului.

Scris de TNR
2 martie 2012 15:03

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 2 martie

Apple lansează a doua versiune a tabletei iPad.

Ca şi predecesorul său, noul iPad nu are nimic în comun cu Grigore Cartianu.

12 milioane de ţigări confiscate de poliţişti, în ultima săptămână. O grămadă de şpagă s-a pierdut odată cu ţigările astea.

O englezoiacă a dat 50.000 $ pe operaţii ca să nu mai pară bărbat. Nikita, în schimb, n-a adunat nici măcar jumătate din suma asta.

Dacia va scoate din producţie modelul Logan Van. Abia îşi găsise loc în inimile noastre, iar acum va fi înlocuit de o maşină cu frâne.

Viorel Lis se declară un bărbat potent: “Dau lejer patru numere”. Asta a fost anul trecut, rămâne de văzut dacă şi în acest an adună patru numere.

Viaţa sexuală a românilor e tot mai grea. Românii spun că fac sex din ce în ce mai rar doarece nu mai sunt comenzi.

Scris de TNR
2 martie 2011 16:03

Alte articole

Vezi mai mult