Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 2 noiembrie

Cadavru în stare avansată de putrefacţie, găsit pe un teren viran din Ferentari. Iniţial cadavrul a refuzat testul cu putrefometrul deşi de abia se ţinea pe picioare.

Referendumul din Grecia ar putea fi organizat in decembrie. România se oferă să trimită un ajutor umanitar ce constă în recenzori şi populaţie de diferite etnii.
Un fost manechin al lui Cătălin Botezatu a fost prins furând mezeluri dintr-un magazin.

El le-a declarat poliţiştilor că avea bani să-şi cumpere mezelurile, dar vânzătoarele se tot încăpăţânau să i le felieze.

Un parapantist a fost doborât de un vultur, deasupra Himalayei. Vulturul l-a somat pe parapantist că a intrat în spațiul său aerian trăgînd cîteva găinațuri în aer, după care a tras în plin.

Traian Băsescu a fost primit cu braţele deschise de românii din Serbia, care au spus că îşi pun toate speranţele în el. Sigur, lor le e mult mai uşor să spună asta, dat fiind că au alt preşedinte.

Crin Antonescu: „Grecia şi în prag de faliment îşi respectă cetăţenii”. Crin Antonescu s-ar mulţumi dacă România ar respecta măcar orele de odihnă.

Afla cum poţi faci economie. Tehnici de congelare a alimentelor: În vremuri de criză, putem ieşi mai ieftin. N-ar fi mai simplu să îngheţe preţurile?

Premierul Emil Boc: „Pentru 2012 vom pregãti un buget de stat de vreme rea”. E clar, vine sfârşitul lumii!

Poliţiştii prahoveni au tras mai multe focuri de armă în încercarea de a prinde un urmărit general. Decât să consume gloanţele aiurea, poliţiştii ar trebui să se antreneze mai bine.

În Cluj au avut loc mult mai puţine infracţiuni ca anul trecut. Se pare că au fost externalizate şi astea în China, unde e mai ieftin.

Sediul revistei satirice franceze ”Charlie Hebdo” a fost incendiat la scurt timp după publicarea unei caricaturi cu profetul Mahomed. Poliţia nu are niciun indiciu, dar bănuieşte că în spatele actului criminal ar putea sta iudeo-masoneria.

Băsescu: „România nu recunoaşte independenţa Kosovo”. În general România nu recunoaşte nimic, nici măcar ca o ducem rău.

A murit regizorul Robert Lamoureux, supranumit ”regele comediei franceze” pentru filmele cu Compania a VII-a. Fiind vorba de filme în care nemţii sunt bătuţi constant de francezi, poate mai normal era să i se spună „regele SF-ului”.

Capitala a rămas codaşă la recensământ. Se pare că aici majoritatea oamenilor sunt plecaţi la serviciu în timpul zilei, dar Guvernul a dat asigurări că va avea grijă ca această situaţie să nu mai persiste.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
2 noiembrie 2011 17:47

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 2 noiembrie

Jeffrey Franks: “Noi furnizăm sfaturi, nu vă conducem ţara”.

Atât timp cât nu l-a sfătuit pe Boc să plece, tot degeaba.

Preţurile la prezervative vor creşte cu aproximativ 65% la nivel mondial. Păi să nu-ţi bagi ceva în ele?!?

Şeitan: “Mi-e greu să cred că salariile vor fi majorate cu 18% în 2011”. Majorarea e posibilă doar dacă se amâna intrarea României în 2011 cu vreo 20 de ani.

Bianca Drăguşanu mănâncă doar o dată pe zi. În schimb, înghite de mult mai multe ori pe zi.

Blaga i-a suflat lui Boc în timpul unei declaraţii de presă.
Pentru mai multă eficienţă, Blaga a şi imitat vocea lui Băsescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
2 noiembrie 2010 18:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult