Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 20 august

Cea mai înaltă clădire din România, deschisă pentru public. Primul vizitator, Patriarhul Daniel, a comentat laconic: „S-o văd şi eu acum, cât încă e cea mai înaltă clădire.”

„13 recorduri mondiale deţinute de China.” Nu ştim care sunt alea, dar Monica ex-Columbeanu ştie sigur la ce nu deţin chinezii recordul.

Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, acuzată de luare de mită, a fost suspendată din funcţie. Colegii din CSM explică motivul: „Şi-a luat porţia. Să ne mai lase şi pe noi.”

Persoanele care beau patru ceşti de cafea pe zi au un risc de deces cu 56% mai mare. Şocant! Noi credeam că toţi avem un risc de deces de 100%.

TransBucegi, drumul care ajunge până la Babele, va fi inaugurat oficial la finele lunii august. Un ziar local din Vaslui a titrat succint: „Babele august”.

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

20 august 2013 12:08

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 20 august

Un medic legist cerea şpagă între 300 şi 1.000 de lei pentru o autopsie. Spre ghinionul lui, a fost refuzat de toţi pacienţii săi.

Un malawian susţine că i-au crescut organe genitale femeieşti la fund. De fapt, pe el îl deranjează că periodic îi mai apare o tură de organe genitale masculine în fund.
Un ONG propune ca politicienii să fie obligaţi prin lege să se trateze doar în spitalele din România.

Dacă ajung pe mâna doctorului Ciomu, ar fi perfect.

Manelistul Ionuţ Cercel are 14 ani şi vrea un Ferrari. Partea bună este că la volanul unui Ferrari are şanse mai mari să cânte manele printre îngeri.

Site-ul CanCan a fost căzut aproape o oră după ce a fost atacat de hackeri. Disperaţi, vizitatorii obişnuiţi ai tabloidului s-au mutat pe site-uri porno.

80% dintre români consideră că ţara este condusă prost. Probabil restul de 20% sunt politicieni şi amici de-ai lor care fură.

La începutul carierei, Romeo Fantastik cânta melodiile de pe foaie în videoclipuri. De fapt, el doar încerca să creeze impresia că ştie citi.

Danielei Györfi i s-au furat chiloţii de pe sârmă. Cel mai probabil şi i-a furat singură, că oricum preferă să umble fără.

Scris de Calin
20 august 2010 13:08

Alte articole

Vezi mai mult