Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 20 ianuarie

Protestatarilor din centrul Capitalei li s-au alăturat peste o sută de profesori.

La ora actuală, aceştia corectează cu pixul roşu pancartele.

Gigi Becali anunţă cele mai mari proteste de până acum: va scoate 50.000 de oameni furioşi în stradă. Poate doar dacă iese preşedinte…

Zeci de manifestanţi din centrul Capitalei au fost ridicaţi de forţele de ordine. Jandarmii le-au spus că dacă nu se potolesc îi duc la mitingul Opoziţiei, să-i asculte pe Crin şi pe Ponta.

Noua Dacia Lodgy a fost văzută pe străzile din Târgovişte. Dacă o vedeţi în trafic feriţi-vă, că nici asta n-are frâne.

1-Q Sapro: „Am fost în prima zi la protestele de la Cotroceni cu fi-miu, am vrut să îi arăt copilului ce înseamnă nemulţumirea unor oameni şi cum trebuie manifestată”. Acasă copilul a răsturnat o maşinuţă de jucărie şi i-a dat foc, după care a început să arunce cu Lego în tac-su.

Astrologii chinezi: Anul dragonului de apă va fi al dezastrelor economice. Să fim serioşi, imposibil să se întâmple aşa ceva…

Mitingului din Piaţa Universităţii i s-a alăturat şi un grup de protestatari romi. Mulţi manifestanţi au lăsat jos pancartele ca să-şi poată duce mâinile la buzunare.

O păpuşă Emil Boc a fost spânzurată de protestatarii din Piaţa Universităţii. Dat fiind că e niţel mai mică decât originalul, oamenii s-au adunat în jurul ei să se uite cu microscoapele.

La Cluj protestatarii le-au urat politicienilor să facă cancer. Proastă idee, păi asta ar însemna să o mai ducă câţiva ani de zile…

Antena3: Peste o sută de oameni au înfruntat ninsoarea şi au protestat la Bistriţa Năsăud. Printre protestatari s-au înfiltrat şi cîţiva oameni de zăpadă, care, după culoarea nasului, erau ai PDL-ului.

Crin Antonescu: „Nu îmi doresc să fiu preşedinte”. El ar vrea mai degrabă să fie dormitor al României.

Scris de TNR
20 ianuarie 2012 16:01

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 20 ianuarie

Pensia lui Prunariu a fost redusă cu 70% în urma recalculării.

Ce-i drept, avea o pensie astronomică.

Vadim Tudor îi reclamă pe Băsescu, Udrea şi Boc la Interpol şi FBI. Clar are ceva cu evreii, din moment ce nu i-a reclamat şi la Mossad.

Libertatea: “Daniela Crudu, ţi se văd chiloţeii!” Deci nu umblă în curu’ gol, cum insinuează unii.

Scris de Calin
20 ianuarie 2011 14:01

Alte articole

Vezi mai mult