Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 21 iunie

Primele condamnări în dosarul referendumului din 2012: Închisoare cu suspendare pentru vot multiplu. Dacă era cu executare, sigur ispăşeau pedeapsa în mai multe puşcării simultan.

Bulevardul Buzeşti-Berzei-Uranus a fost spart pentru introducerea unei reţele de apă chiar înainte de inaugurare. Explicaţia oficială: Bucureştenii nu trebuie să afle că e posibil un bulevard fără gropi.

Arhiepiscopul Pimen îl felicită pe deputatul PNL care se declară împotriva celor care „confundă fericirea cu funduleţul”. Fericirea e la funduleţ doar dacă acolo ţii portofelul, a declarat înaltul prelat.

Victor Ponta, dupa vanzarea CFR Marfa si deblocarea POS Transporturi: Domnul Fenechiu, greu de ucis. Hai că nu suntem barbari, măcar un pic de puşcărie pentru domnul Fenechiu şi tot ar fi ceva.

VIDEO Franta: Doua militante Femen, cu sanii goi, au incercat sa se arunce asupra presedintelui Hollande. Aici se vede clasa preşedintelui Băsescu, el le face miniştri pe femeile care se aruncă asupra sa în felul ăsta.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
21 iunie 2013 16:23

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 21 iunie

Europarlamentarul PDL Cristian Preda intră în silenzio stampa pentru trei zile. Nimic original, s-a luat după Vlădescu: în loc să ne mintă în continuare, a ales să tacă.

Teo Trandafir s-a simţit foarte rău când a votat moţiunea: “Am avut 40 de grade febră”.
Geoană l-a acuzat pe Băsescu că a atacat-o energetic pe Teo.
O femeie a căzut de la etajul 2 al Facultăţii de Teologie.

Ea probabil vroia doar să se ridice la cer.

Un deţinut din Timişoara condamnat la 10 ani de puşcărie pentru viol şi incest a evadat. Probabil s-a săturat să-l trateze colegii de celulă ca pe un violator şi speră ca de acum înainte să fie tratat ca un evadat.

În Somalia, purtatul bărbii a devenit obligatoriu. Dacă foloseşti lama, o fac pe barba ta.

160 de hectare de spaţii verzi din Bucureşti ar putea fi înlocuite cu beton. Primăria spune că n-are încotro, întrucât cei care vor să construiască pe spaţiul verde au nişte contracte beton.

Elena Udrea nu exclude posibilitatea de a fi executată silit.
Ea a fost liniştită de amicul ei de la Ministerul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, care  a spus că, la nevoie, o ajută să tragă nişte tunuri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 iunie 2010 10:53

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult