Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 21 mai

Un restaurant din Bucureşti rămas în pană de idei va introduce de azi în meniu „Adi Minune Speciality”, o mâncare cu cartofi, legume şi carne, ingredientele favorite ale manelistului. Să vedeţi acum plângeri la OPC, că-s porţiile prea mici!

Un preot din judeţul Vaslui, alintat popa porno de tabloide după ce acum o lună a fost surprins făcând sex oral cu o enoriaşă în biserică, a ţinut o prelegere studenţilor de la teologie din Huşi. Au apelat la el probabil pentru că preoţii cărora le plac femeile se găsesc tot mai greu.

Publicaţia National Enquirer a anunţat că va plăti 5 milioane de dolari pentru nişte poze de la autopsia lui Michael Jackson.

Fanii vor avea astfel surpriza să-şi vadă idolul arătând mult mai bine decât în ultimii ani ai vieţii.

În Sierra Leone s-a organizat un campionat de fotbal pentru persoanele cu dizabilităţi (jucători fără un picior şi portari fără o mână). Răzvănel, pe când un amical cu ei, ca să mai câştige şi Naţionala noastră un meci?

Cei de la CanCan au scris că în Germania un student la Medicină a fost salvat de nişte agresori de cinci ninja. Săracii, ei când se uită la un film au impresia că urmăresc canale de ştiri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 mai 2010 10:03
Citește mai mult despre: adi minune autopsie fotbal Michael Jackson ninja preot

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult