Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 21 mai

Un restaurant din Bucureşti rămas în pană de idei va introduce de azi în meniu „Adi Minune Speciality”, o mâncare cu cartofi, legume şi carne, ingredientele favorite ale manelistului. Să vedeţi acum plângeri la OPC, că-s porţiile prea mici!

Un preot din judeţul Vaslui, alintat popa porno de tabloide după ce acum o lună a fost surprins făcând sex oral cu o enoriaşă în biserică, a ţinut o prelegere studenţilor de la teologie din Huşi. Au apelat la el probabil pentru că preoţii cărora le plac femeile se găsesc tot mai greu.

Publicaţia National Enquirer a anunţat că va plăti 5 milioane de dolari pentru nişte poze de la autopsia lui Michael Jackson.

Fanii vor avea astfel surpriza să-şi vadă idolul arătând mult mai bine decât în ultimii ani ai vieţii.

În Sierra Leone s-a organizat un campionat de fotbal pentru persoanele cu dizabilităţi (jucători fără un picior şi portari fără o mână). Răzvănel, pe când un amical cu ei, ca să mai câştige şi Naţionala noastră un meci?

Cei de la CanCan au scris că în Germania un student la Medicină a fost salvat de nişte agresori de cinci ninja. Săracii, ei când se uită la un film au impresia că urmăresc canale de ştiri.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
21 mai 2010 10:05

Alte articole

Vezi mai mult