Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 21 martie

La Sibiu se deschide primul magazin cu produse tradiţionale ţigăneşti.

Va conţine produsele care au dispărut din magazinele vecine cu produse tradiţionale româneşti.

Inna, surprinsă de cutremur în Mexic. Artista spune că a fost like a zguduitură.

Autorul masacrului de la Toulouse, încolţit de trupele speciale; 3 poliţişti răniţi. Oamenii legii au spus că mai aşteaptă o oră şi, dacă teroristul nu cedează, ei se predau.

Bătaie cu săbii în faţa unui liceu din Botoşani. Elevii s-au justificat spunând că n-au laborator de istorie în şcoală şi se descurcă şi ei cum pot.

Gigi Becali va locui într-o chilie sărăcăcioasă! La banii lui își permite…

Autorul masacrului de la Toulouse a fost arestat de trupele speciale franceze. Asta însă abia după ce au chemat în ajutor trupele germane.

Scris de TNR
21 martie 2012 17:03

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 21 martie

Botezatu minte că a studiat cu Versace.

Mai exact, Versace i-a întors spatele lui Botezatu.

Băsescu a adresat un mesaj oficial japonezilor. “Măi oameni buni, cine v-a pus să vă faceţi ţară într-o zonă cu risc seismic mare?”

Ministerul Sănătăţii ne asigură că România nu e afectată de vreo creştere a radiaţiilor. Pe de altă parte, nu suntem afectaţi nici de vreo creştere economică, prin grija Ministerului Economiei.

După cutremur şi tsunami, un nou pericol ameninţă Japonia. Specialiştii se aşteaptă ca din moment în moment Japonia să fie lovită de un val de simpatie.

În ultimii zece ani, consumul de hârtie igienică în România s-a triplat. Semn că din ce în ce mai puţină hârtie igienică este refolosită.

Scris de TNR
21 martie 2011 19:03

Alte articole

Vezi mai mult