Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 21 septembrie

Ilie Dumitrescu a demisionat de la Steaua.

În mare parte din cauză că a cerut “decât respect” şi a oferit “decât eşecuri”.

Rompetrol a mărit iarăşi preţul la carburant. OMV şi Petrom au anunţat că la ei nu se scumpeşte nimic, doar că se micşorează litrul.

Boc are un mesaj pentru români: Greul încă nu a trecut. De parcă se îndoia cineva că Boc nu e în stare de tâmpenii şi mai mari în continuare.

PSD a depus o plângere penală împotriva Robertei Anastase şi a lui Sever Voinescu. Lasă că se împacă ei, la tribunal, pe o sumă frumuşică.

O româncă de 17 ani a scos în stradă 20.000 de suedezi, care au protestat la Stockholm împotriva rasismului. Din păcate, ne-au plecat şi revoluţionarii în Occident, au rămas în ţară doar iniţiatorii mediocri de proteste de stradă.

O elevă a făcut sex cu proful de geografie şi vrea daune morale de 10.000 de euro. Profesorul vrea să reclame eleva la OPC, susţinând că prestaţia ei face maxim 100 de euro, nicidecum 10.000.

Dan Voiculescu: “Directorul SPP a dat dispoziţie să fiu monitorizat”. SPP neagă informaţia şi susţine că, dimpotrivă, Felix îi monitorizează pe ei.

Studiile arată că românii au cel mai mic IQ la nivel european. Românii nu sunt însă deloc afectaţi de rezultate, mai ales că majoritatea n-o să înţeleagă absolut nimic din studiul ăsta.

Tânăra care a sărit cu pianul în Dâmboviţa ar putea merge din nou. Medicii s-au temut că fata va rămâne imobilizată într-un pian cu rotile.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
21 septembrie 2010 12:52

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult