Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 22 mai

Statisticile arată că 885.000 de români lucrează part-time. Cei mai mulţi dintre ei sunt funcţionari ai statului, angajaţi cu normă întreagă.Elena Băsescu: “Solicit autorităţilor din România să elaboreze un Cod de Conduită pentru mass-media.”

Probabil e nemulţumită de cum îi sunt relatate succesurile de la Bruxelles.

Statisticile arată că 885.000 de români lucrează part-time. Cei mai mulţi dintre ei sunt funcţionari ai statului, angajaţi cu normă întreagă.

Elena Băsescu: “Solicit autorităţilor din România să elaboreze un Cod de Conduită pentru mass-media.” Probabil e nemulţumită de cum îi sunt relatate succesurile de la Bruxelles.

Varujan Vosganian semnează libretul operei „Visătorul trezit”, în premieră pe scena Operei Naţionale Bucureşti. „E bazată pe viaţa lui Crin Antonescu, mai puţin partea cu trezitul.”

UEFA a exclus Rapidul din competiţiile europene pentru următorii trei ani. Copos a fost mai dur, l-a exclus pentru următorii zece-cinşpe ani.

Angela Merkel rămâne cea mai puternică femeie din lume, pentru treia oară consecutiv. Pe locul doi firesc ar fi să fie Cezar Ouatu, dacă tot s-a îmbrăcat în rochie la Eurovision.

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de TNR
22 mai 2013 12:32

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult