Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 22 septembrie

Cel mai bătrân bărbat din lume a împlinit 114 ani.

Întrebat cum se simte la această vârstă, omul a spus că a început să i se cam rupă-n 114 de viaţă.

Cascadorie auto nereuşită la Buzău. Un motiv în plus pentru care Buzăul merită să fie mutat în Moldova.

Boc vrea să reducă indemnizaţia pentru mame. Mai bine şi-ar reduce programul de muncă, preferabil de tot.

Mariah Carey va lansa un album cu colinde de Crăciun. Visul ei e probabil să cânte în deschidere la spectacolele lui Hruşcă.

Tataee de la BUG Mafia va deveni tătic. Abia acum?!

Institutul de Geofizică din Kiev susţine că în curând va avea loc un cutremur devastator în zona Vrancea. Marian Oprişan, cunoscutul baron de zona Vrancea, spune că are toată agenda ocupată, deci să vrea cutremurul să vină şi n-are unde.

Lavinia Şandru: Boc va reduce indemnizaţia pentru creşterea copilului numai peste cadavrul meu. La ce fizic are Boc, mai degrabă trece pe sub cadavrul ei.

Sindicaliştii au aruncat cu ouă în Ministerul Muncii. Pentru a se afla cifra exactă, Adrian Năstase s-a oferit să numere personal ouăle sindicaliştilor.

Plantele de la Cernobîl s-au adaptat radiaţiilor. Surprinde însă faptul că roşiile de Cernobîl, de exemplu, sunt mult mai sănătoase decât cele turceşti.

Presa internaţională a comis o gafă, scriind despre Săpunaru, de la FC Porto, că este ungur. Mai exact, ziariştii spanioli au scris despre Cristi Săpunaru că este ungur, evreu şi homosexual.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
22 septembrie 2010 12:28

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult