Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 23 iulie

Poliţia Capitalei spune că „nu se ştie locul în care se află” Omar Hayssam. Poliţiştii promit că în pauza de prânz se duc să îl caute la şaormerie.

Mihai Stoica, acuzat că a agresat mai mulţi jurnalişti înainte de antrenamentul Stelei. Cu greu s-a dovedit că nu era Meme, ci un babuin cu probleme de comportament, evadat din menajeria unui circ din apropiere.

Un studiu arată că utilizatorii de smartphone sunt mai graşi. „Dacă doar schimbi Samsungul cu un Apple, nu se pune că ai trecut pe fructe”, a comentat un expert.

Tableta este televizorul noii generaţii. Numai că transmite mai mult de 2 ore pe zi şi nu afişează doar ce a mai făcut Ceauşescu.

„Cum să scrii un e-mail la care să primeşti sigur răspuns.” E simplu. Scrie-i cuiva căruia îi datorezi bani.

 

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

23 iulie 2013 08:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 23 iulie

Sindromul Mădălina Manole: Din ce în ce mai multe persoane se sinucid cu Furadan. În ritmul ăsta, Top 300 Capital se va umple de producători de insecticid şi patroni de pompe funebre.

Gina Pistol crede că 80% dintre bărbaţi sunt mitocani. Nu cred că Gina ar vrea să ştie ce cred 100% dintre bărbaţi despre ea.
Simona Pătruleasa dă pe un pensat 70 de lei.

O idee mişto pentru Udrea, poate duce şi ea sinistraţii la pensat, dacă tot le-a dat pantofi cu toc.

Flacăra violet revine, în sigla partidului lui Dan Diaconescu. Ce omite Diaconescu e faptul că ai nevoie şi de un Prostănac pentru ca flacăra să funcţioneze optim.

Tokes: “Secuimea trebuie să iasă în stradă pentru autonomie!” Dacă vor atât de mult autonomie, mai bine ar ieşi din ţară.

După ce a violat o căţea, un sud-african a declarat că aceasta i-a făcut avansuri. Are şi omul dreptate, prea umbla căţeaua fără haine prin faţa lui.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
23 iulie 2010 09:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult