Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 24 octombrie

Obama i-ar fi ascultat telefonul lui Merkel. Şi ce? Voia şi el să înveţe germana simplu şi repede, fără profesor.

Dragnea susţine că dosarul „Fraudă la referendum” a pornit pe baza declaraţiei unui mort. „Trădat de propriul meu alegător!”, s-a plâns vicepremierul.

Lui Irinel Popescu i s-a propus să candideze pentru locul în Parlament eliberat de Dan Voiculescu, dar a refuzat. „Scaunul senatorial era încă umed, cred că de salivă. Nu ştiu a cui”, a comentat cunoscutul medic.

Ministerul Transporturilor primeşte 1,3 miliarde de euro din fonduri europene. Veşti bune! Două sau chiar trei gropi ar putea fi astupate cu banii care rămân după ce se împart şpăgile.

Grădina Palatului Parlamentului va fi reamenajată. Se va planta un gard viu foarte înalt, pentru că aleşii „s-au săturat să vadă atâta sărăcie pe geam”.

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

24 octombrie 2013 12:49

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 24 octombrie

În frigider se găsesc peste 8.000 de bacterii, spun oamenii de ştiinţă.

Descoperirea a bucurat mulţi pensionari, care se temeau că în frigiderele lor nu se găseşte absolut nimic.

Un camion a rupt un limitator de înălţime la Cluj. Autorităţile spun că şoferul camionului nu e vinovat, întrucât e vorba de limitatoare puse pe vremea când primar al Clujului era Emil Boc.

Primarul din Olteniţa i-a vândut nevestei sale o stradă. Cum strada nu e încă asfaltată, oamenii din oraş se aşteaptă ca soţia primarului să facă măcar trotuarul.

Pepe şi-a tras pantofi cu toc ca să nu mai pară pitic. Vorba aia, mai bine femeie, decât pitic.

Percheziţii la Suceava! Poliţiştii caută o grupare care cerea taxă de protecţie. Probabil poliţiştii vor să se asigure că sunt la zi cu taxe de protecţie.

Cutremur de 4 grade în Vrancea! Chinezii au ieşit şi ei imediat cu o replică de calitate inferioară!

Ministru bulgar: Grecii îşi mută afacerile în Bulgaria. Poate ar fi bine ca grecii să-şi mute protestele la noi.

O maşină a luat foc în centrul oraşului Târgovişte. Vecinii maşinii se miră: „Era o maşină foarte liniştită, de multe ori nu-i auzeai motorul, nu putem să înţelegem ce a apucat-o de a luat foc!”

Bărbatul care a tăiat coarda unui alpinist utilitar, cercetat în libertate. Probabil că va primi o pedeapsă cu suspendare ca să vadă şi el cum e.

Cazul Huidu nu sperie vitezomanii: Şofer prins circulând cu 206 km/h. În schimb au apărut multe anunţuri cu: „Vând Logan, culoare roşie, stare perfectă”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 octombrie 2011 15:30

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult