Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 25 mai

Dan Capatos, la un pas să îşi piardă viaţa într-un accident aviatic.

Noroc cu paraşutele din emisiunea lui.

NASA a abandonat pe Marte robotul Spirit.
Asta după ce l-au auzit pe unu’ urlând pe Marte „Fiare vechi looooom”.

Mircea Băsescu despre scandalul din vămi: „M-a sunat Traian, dar nu m-a luat la rost”. Asta pentru că în familia Băsescu expresia „Băi şpăgarule” e de bine.

Emil Boc: „Va trebui să vă obişnuiţi cu un altfel de prim-ministru.” Cu modelul de premier mort, dacă se poate.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
25 mai 2011 15:43

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 25 mai

Câinele lui Beckham are unghiile făcute. Asta este doar ultima dintr-un şir lung de umilinţe îndurate de câinele familiei Beckham, început chiar la naştere: deşi este bulldog, patrupedul a primit un nume de papagal, Coco.

Monica Columbeanu spune că se enervează extrem de des, însă de fiecare dată Irinel reuşeşte s-o calmeze. Concluzia este clară: cine nu are bătrâni, să-şi cumpere!

Mihaela Rădulescu, la Cannes „S-a oprit un Rolls gri mat lângă maşina mea, a dat geamul jos şi domnul din dreapta m-a întrebat unde e Hotelul Fermont. După ce a plecat, mi-am dat seama că era Cuba Gooding jr.”

Varianta lui Cuba Gooding jr.  sună însă puţin diferit: „Am oprit să iau o fată cu mine la hotel, însă mi-a cerut prea mulţi bani.”

Britney Spears vrea să fie criogenizată pentru a fi readusă la viaţă când tehnologia va avansa suficient. Prevăzători, oamenii de ştiinţă care studiază posibilitatea criogenizării au încetat activitatea imediat.

Un şofer de tir aluat un pumn de pastile de potenţă, după care a făcut sex cu o prostituată până a murit. Cazul va fi probabil tratat pe larg la OTV şi în tabloide, sub titulatura „Acum fute printre îngeri”.

Cătălin Botezatu: „Drumul Biancăi e plin de gropi”. Oarecum bănuiam şi noi că Bianca este atât de deşteaptă încât dă în gropi.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
25 mai 2010 10:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult