Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 25 noiembrie

Primarul sectorului 5 va organiza un nou „Vanghelion” la Romexpo.

Locuitorii sectorului 1 deja se baricadează în case, otrăvesc fântânile şi pârjolesc holdele în aşteptarea sosirii alegătorilor lui Vanghelie.

Salariul minim va creşte la 700 de lei. Majoritatea multinaţionalelor au anunţat că pleacă din România, fiindcă nu-şi pot permite să plătească astfel de salarii nesimţite.

Ultima dorinţă a lui Steve Jobs a fost ca iPhone 5 să aibă display-ul mai mare. Un adevărat sfânt, nu ca jegoşii ăia care îşi doresc pace în lume sau eradicarea foametei în Africa.

Specialiştii susţin că ţipetele unei femei din timpul unei partide de sex nu au legătură cu orgasmul. Poate că au legătură cu violul.

Ochiul bionic, dezvoltat de cercetători. Cercetătorii mai au o problemă de rezolvat, şi anume aceea că deocamdată ochiul bionic se uită cruciş.

Creierul lui Einstein, expus în SUA. Dacă mai trăia Steve Jobs poate ar fi scos creierul iNstein4.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
25 noiembrie 2011 16:38

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 25 noiembrie

Andreea Esca: „Mi-ar fi plăcut să fiu chelneriţă sau recepţioneră.”

A renunţat după ce a aflat că nici chelneriţele, nici recepţionerele nu pot citi de pe prompter când vorbesc cu clienţii.

Oana Lis s-a îmbrăcat deja în rochie de mireasă. Acum ne putem lăuda că avem şi noi un exemplar de balenă albă.

Băsescu: „Românul să muncească bine, dacă vrea să trăiască bine”. Cât timp guvernul Boc “munceşte” pentru noi, oricum n-avem nici o şansă.

Românii muncesc cel mai mult dintre europeni în timpul liber. Probabil studiul se referă la şomeri, care îşi alocă tot timpul liber meseriei de şomer.

Cea mai scumpă ojă de unghii costă 98.000 de euro.
La preţul ăsta, mai degrabă îţi bagi unghia în gât.

Cătălin Chelu în faţa instanţei: „Fătuloiu se tânguia ca o femeie să îi dau bani”. Deci Chelu a acceptat să îi dea mită lui Fătuloiu pentru că e obişnuit să plătească femei.

BNR a emis o monedă de 50 de bani necunoscută de majoritatea românilor. Banii în general au devenit o necunoscută pentru români.

Adelina Pestriţu şi “blondele lui Iri” au defilat în plastic. Se înţelege de aici că au renunţat la haine ca să-şi arate silicoanele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 noiembrie 2010 18:26

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult