Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 25 octombrie

„Spălare de bani în dosarul Realitatea TV.” Această afirmaţie este imposibilă, pentru că conţine în acelaşi timp termenii „bani” şi „Realitatea TV”.

„Miliarde de oameni mănâncă alimente modificate genetic.” Am observat! Şi caviarul nostru e modificat genetic să nu existe.

„The Atlantic” prezintă cele mai mari 50 de invenţii ale omenirii. 49 dintre acestea au fost povestite nevestelor de bărbaţii care s-au lungit la bere aseară.

35 de lideri ai planetei au fost ascultaţi în secret de americani. Auzind asta, D. Cioabă s-a gândit pentru o clipă: „Ce bine sună ‘liderul autoproclamat al planetei rromilor’!”

Victor Ponta către miniştri: Să luaţi măsuri de îndepărtare a oricărei persoane bănuite de corupţie. Când au auzit asta, toţi miniştrii au zis „OK” şi au făcut un pas în spate.

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

25 octombrie 2013 11:25

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 25 octombrie

Irinel Columbeanu a fost cu fiică-sa la Muzeul Antipa.

I-a arătat girafa şi i-a zis „Uite-o pe maică-ta!”

Inna a fost cerută în căsătorie. Cântăreaţa a trebuit să-i urle în ureche pretendentului „Nu, mulţumesc!” fiindcă bărbatul era, evident, surd.

Un studiu recent arată că românilor le e cel mai frică de pierderea unei persoane dragi şi de lipsa banilor. E clar că suntem un popor unic.

O recenzoare din Constanţa a fugit cu chestionarele. Se pare că se iubeau demult, dar părinţii erau împotrivă.

După moartea lui Gaddafi, noul regim libian va legaliza poligamia. Până acum, dictatorul nu le dădea voie libienilor să aibă mai mult de o cămilă.

Zeci de vasluieni se plâng că au facturi prea mari la apă. Sigur, dacă ne gândim mai bine, în Vaslui chiar și o factură la apă de 1 leu e exagerată.

Iliescu i-a transmis cele mai calde urări de bine regelui Mihai la aniversarea a 90 de ani. De asemenea, l-a asigurat că dacă mai trebuie vreodată să abdice, îl va ajuta cu cea mai mare plăcere.

O profesoară a trebuit să îmbete patru elevi de liceu pentru ca aceştia să facă sex cu ea. Chiar nu ştiam că Oana Roman a intrat în învăţământ.

Un australian a fost arestat după ce şi-a dat pantalonii jos în faţa reginei Marii Britanii. Motivul arestării se pare că a fost că avea chiloţi pe el.

Sânziana Buruiană îşi caută iubit! Pretendentul trebuie să aibă multe calităţi pentru a ajunge la inima ei!
Încă una care nu apreciază cantitatea!

Un avion al companiei germane Lufthansa a aterizat de urgenţă în Rusia, marţi, după ce piloţii au semnalat prezenţa fumului în cabină. Cabina era destinată pentru piloţii fumători.

Afganistan. Un elicopter francez a fost atacat cu tiruri de arme uşoare. Elicopterul s-a predat ridicîndu-şi palele.

Azi s-a stins din viaţă marele regizor Liviu Ciulei. Asta spre regretul tuturor televiziunilor, care deja aveau destule ştiri şi ar fi preferat să-l amâne pentru altă zi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
25 octombrie 2011 15:24

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 25 octombrie

Patronul Asesoft preia managementul grupului de presă Realitatea Media.

Singura condiţie a lui Vântu a fost ca numele Asesoft să fie schimbat în Asesov.

Loredana: „Sexul îmbătrâneşte, dacă-l faci în condiţii proaste şi cu cine nu trebuie”. Probabil Loredana preferă sexul proaspăt, luat de la ţărani.

Convenţia internaţională a blondelor, la Sofia. Rămâne de văzut câte blonde vor şi găsi Sofia pe hartă.

O româncă s-a filmat făcând sex cu un preot italian, după care i-a cerut 70.000 de euro. Probabil românca vroia să se asigure că are ce pune în gură de aici încolo.

Adina Barbu, noua «Nicoleta Luciu»: „Fac baie în lapte de măgăriţă”. Azi-mâine o să pretindă că îşi încălzeşte caloriferele cu lapte de bivoliţă.

A divorţat la o zi după nuntă când a aflat că soţia lui e fumătoare.
Probabil a surprins-o fumând „ţigara de după” cu altul.

Turiştii străini, avertizaţi să evite România pentru a nu intra în depresie. Cele mai de evitat sunt Depresiunea Maramureşului şi Depresiunea Braşovului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
25 octombrie 2010 14:11

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult