Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 26 noiembrie – 2 decembrie

Cu ocazia zilei de Sf. Andrei, TNR le urează “La mulţi ani!” tuturor românilor pe care îi cheamă Călin, Vasile, Eftimie, Ovidiu şi Ionuţ!

Când merge în Poiana Braşov, George Copos nu se cazează niciodată la hotelul pe care îl are acolo, pentru că e prea scump. El preferă să stea în gazdă la nişte pensionari.

Andreea Tonciu, în emisiunea lui Măruţă: „Părţile de vorbire? Substantiv şi predicat! Nu? Am greşit? Substantiv, ‘ajectiv’ şi ‘compliment’. Nu, nu. Complement, am greşit(…)Adverbul… îndeplineşte funcţia de… proverb”. Probabil Măruţă invită astfel de specimene în emisiunea lui ca să se simtă şi el, din când în când, intelectual.

Iliescu, de 1 Decembrie: Transmit românilor un mesaj de îmbărbătare. Important e ce le-a transmis minerilor, nu românilor.

Libertatea: „Inna face ce face şi revine în forţă în atenţia fanilor. A publicat o fotografie care i-a înnebunit pe fani.” Doar nu era să-i înnebunească cu vocea ei.

Băsescu, discurs de 1 Decembrie: „Modernizare statului român nu s-a terminat”. Normal, nici măcar n-a început, încă mai sunt chestii de distrus.

Victor Ponta, declaraţie surprinzătoare: Îl vom scoate din închisoare pe Năstase. Asta dacă nu cumva a început să-i placă să nu mai fie singur la duş.

Cum recunoşti un bărbat care a făcut sex oral cu Andreea Tonciu? Are buricul adâncit de la nasul Andreei.

Salariile bugetarilor vor fi majorate de la 1 decembrie 2012. Evident, fără nici o legătură cu faptul că pe 9 decembrie au loc alegerile parlamentare.

Astronomii au descoperit cea mai mare gaură neagră existentă. Asta după ce i-au făcut un tomograf Andreei Tonciu.

Vadim: „M-am iubit cu 1.100 de femei”. Când te cheamă Napoleon, e ceva firesc.

Eba a blocat circulaţia ca să ajungă la coafor. Un gest firesc, doar nu era să o blocheze ca să se ducă la Biblioteca Academiei.

Libertatea: ”Felicitări! Este cea mai bună decizie” Vezi cine îi transmite acest mesaj Antoniei, după anunţul despărţirii!
Bănuim că toţi bărbaţii necăsătoriţi din România.

Judeţul Teleorman are mai mulţi locuitori cu drept de vot decât populaţia propriu-zisă. Asta pentru că morţii cu drept de vot nu intră la populaţia propriu-zisă.

Irinel Columbeanu, executat silit. Probabil de cei de la Lego, pentru că nu şi-a plătit ratele la jucăriile personale.

Libertatea: Top 10 vedete autohtone cu cele mai urâte nasuri! Mai mult ca sigur Andreea Tonciu ocupă locurile 1-10.

De 1 Decembrie, preşedintele României a depus un buchet de stenograme la Arcul de Triumf în memoria eroilor căzuţi la datorie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
2 decembrie 2012 21:12

Alte articole

Vezi mai mult