Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 27 aprilie

Regele asfaltului Dan Besciu turna la Securitate.

Securiştii spun despre el că oferea informaţii beton.

Roberta Anastase a fost păzită de SPP-işti în timp ce se coafa la un salon de pe Ştirbei Vodă. Anastase se apără spunând că e vorba de maxim 160 de SPP-işti, mai mulţi n-a luat cu ea.

O reclamă la bere din SUA este criticată pentru că s-ar adresa comunităţii gay. Heterosexualii spun că se simt trataţi cu spatele.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
27 aprilie 2011 13:42

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului. Ştiri pe scurt 27 aprilie

A apărut Şukartube.ro, primul site de video sharing dedicat manelelelor. Probabil că în curând va fi cumpărat de gigantul online Gugle, primul motor de căutare ţigănesc.

 

Stephen Hawking ne avertizează în privinţa extratereştrilor. El spune că un eventual contact cu altă rasă de fiinţe inteligente ne-ar putea fi fatal. Motivul e simplu: e posibil ca extratereştrii să fie mai inteligenţi decât noi.

Şi credeţi-mă, dacă sunt mai inteligenţi, or să ne-o demonstraze cu fiecare ocazie, punându-ne în nişte situaţii penibile. Practic, or să ne amintească întruna că până şi un plod de-al lor de clasa a doua ştie să rezolve Marea Teoremă a lui Fermat.

 

Un francez a prezentat, la Salonul de invenţii de la Geneva, pâinea goală, despre care spune că e creaţia lui. Până să aruncaţi în el cu roşii, ouă, salată şi o chiftea de hamburger, trebuie să precizez că pâinea e goală, de fapt, pe dinăuntru. Probabil că următoarea lui invenţie va fi pâinea umplută cu tăieturi din ziare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
27 aprilie 2010 09:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult