Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 27 septembrie

Un tramvai al liniei 23 a deraiat în Cartierul Ferentari. Autorităţile au declanşat operaţiunile de căutare.

Ambasadorul Jinga, la Londra: „Compatrioţii mei n-au motive să se simtă vinovaţi că sunt români.” Din păcate, când a zis asta în engleză a ieşit ceva care se traduce prin „Motopompa roşie face scandal în cofetărie.”

Google anunţă o schimbare majoră în algoritmul de căutare. „Scopul nostru final e să îl ajutăm pe Şova să găsească contractul cu Bechtel!”

Utilizatorii reţelelor de socializare renunţă mai uşor la fumat, spun experţii. Din păcate, ca să se lase de reţele de socializare au nevoie de plasturi cu like-uri. Sau de Facebook-ul electronic, care te ajută să scapi de Facebook.

Proprietarii ar putea fi obligaţi să-şi monteze detectoare de fum în locuinţe. „Şi persoanele fără locuinţă beneficiază de ele: pot detecta mai rapid pe cineva căruia să-i ceară ţigări.”

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

27 septembrie 2013 12:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 27 septembrie

Cristian Cioacă a fost condamant la trei ani de închisoare cu suspendare pentru că i-a spart mail-ul Elodiei.

Probabil că tot el i-a modificat şi statusul pe messenger, trecând-o pe „invisible”.

Laszlo Tokes vrea autonomie teritorială şi pentru Bihor şi Satu Mare. Azi-mâine ăsta o să ceară autonomie pentru garsonierele cu populaţie majoritar maghiară.

Un botoşenean de 19 ani a violat o bătrână de 93 de ani. Asta pentru că, în Botoşani, ca să te remarci ca infractor ai nevoie de gesturi extreme.

Poliţiştii acuză: „Emil Boc a trecut pe roşu”. S-a demonstrat că Boc e incompetent şi a rămas premier, deci cu atât mai puţin o să i se întâmple acum ceva.

Sorin Ovidiu Vântu nu mai este în Top 20 cei mai bogaţi români. SOV a ajuns să se plângă amicilior că îi cam bate vântul prin buzunare.

Traian Igaş este noul ministru de Interne. Probabil ăsta a ajuns ministru doar pentru că-l cheamă şi Traian, că altfel nu a auzit nici dracu’ de el.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
27 septembrie 2010 15:45

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult