Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 28 februarie

Dana Năstase a izbucnit în plâns în faţa judecătorilor.

Îi e teamă că-n închisoare bărbatu-său sigur o să-şi găsească pe altcineva…

Studentele de la Cambridge se opun venirii lui Dominique Strauss-Kahn pentru o conferinţă. Fostul şef al FMI spune că se tem de sex-appeal-ul lui.

Actorului Zac Efron i-a căzut prezervativul pe covorul roşu la gala Oscarurilor. Din fericire, i-a căzut totuşi din buzunar…

Un patron din Oradea a fost împuşcat mortal de partenerul său de afaceri în plină stradă. Se pare că firma la care erau asociaţi intrase în lichidare.

Accident grav: un bărbat care fugea de poliţişti a fost rănit. Poliţiştii fără stăpîn ar trebui duşi imediat la un adăpost de poliţie, altfel cetăţenii nu sunt în siguranţă!

Oana Mizil i-a făcut cadou de aniversare lui Vanghelie o postare pe blogul lui. Se pare că e prima postare de pe blogul primarului de la 5 care nu constă în cruciuliţe şi liniuţe.

Deputaţii PDL propun înlocuirea cornului cu lapte în şcoli cu un pachet alimentar valorând 1,17 lei. Adică practic cu un pachet, că de banii ăştia nu mai poţi lua şi alimente.

25 de hackeri Anonymous au fost arestaţi. Să vedem acum cine reuşeşte să le spargă celula…

Scris de TNR
28 februarie 2012 15:02

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 28 februarie

Irinel a câştigat custodia copilului.

Se pare că şi copilul s-a bucurat că o să rămână cu ăla mic.

Vadim vrea să-i dea lui Băsescu o pereche de cătuşe, drept mărţişor. Mai mult, Vadim e dispus să se îmbrace frumos, cu o cămaşă de forţă de firmă.

Tony Blair i-a cerut lui Muammar Gaddafi să înceteze represiunile împotriva protestatarilor. După cum s-au îmbrăţişat în 2007, credeam că o să-i ceară mâna.

Laura Andreşan a împărţit mărtişoare-prezervativ. Oare poate să împartă mărţioare-prezervativ cu gura?

Scris de TNR
28 februarie 2011 16:02

Alte articole

Vezi mai mult