Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 28 martie

Conform unor documente descoperite recent, Einstein era de fapt un copil foarte bun la şcoală. Dovada e faptul că mai toţi profesorii îi spuneau “micul Einstein”.

Notele din liceu nu vor mai conta la admiterea la facultate! Cum majoritatea elevilor vor cădea Bacul, decizia asta nu va afecta practic pe nimeni.

Ministrul Educaţiei a tăiat bursele pentru elevii din clasele I-IV. Păi cum să le dai burse unora care de-abia ştiu să scrie şi să citească?

Sorin Frunzăverde a explicat, într-o conferinţă începută la ora 12.00, motivele pentru care a decis să părăsească PDL şi să se înscrie în PNL. A ales ora 12:00 ca să fie sigur că e treaz şi viitorul lui şef de partid, Crin Antonescu.

Tataee de la BUG Mafia trage de bani ca să-i ajungă de pe o lună pe alta. Adevărul e că sunt şi foarte mici pensiile de rapperi.

Emil Boc: “Casa părintească nu se vinde”. Păi cine să-i cumpere casa părintească, că trebuie să te laşi în genunchi numai ca să poţi intra pe uşă.

Medicii spun că e bine să ne culcăm şi să ne trezim la aceleaşi ore. Adică dacă te culci seara la 11, a doua zi să te trezeşti tot la 11?

În ultimele luni de viaţă, Whitney Houston se bătea singură. Psihologii spun că făcea asta pentru că-i era dor de fostul ei soţ, Bobby Brown.

RTV: “4 sfaturi ca să arăţi cu 5 ani mai tânăr”. Primul pas ar fi să începi să porţi hainele de acum 5 ani.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 martie 2012 18:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 28 martie

Răzvan Lucescu a spus că încă mai e posibil să luăm şase puncte din dubla cu Bosnia şi Luxemburg.

„Meciul cu Luxemburg e un meci de şase puncte”, a declarat selecţionerul.

Imnul României a fost fluierat de suporterii bosniaci, care au strigat „ţiganii, ţiganii!”. Cred că ţiganii ar trebui să-şi schimbe imnul, ca să nu mai fie confundat cu al nostru.

Deputatul PDL Dănuţ Liga simulat un cutremur de 7,3 pe Richter în Bucureşti. Probabil vrea să obţină fonduri europene pentru salvarea supravieţuitorilor.

Lucian Bute: „Îmi doresc să mă însor şi să fac copii”. Pe care să-i bată.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
28 martie 2011 16:45

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult