Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 29 decembrie

NASA a descoperit 2 planete foarte asemănătoare cu Pământul.

Probabil sunt făcute în China…

O femeie din Scoţia este alergică la apă. Ca urmare a acestei afecţiuni, singurul loc unde se simte acceptată şi în largul ei sunt vehiculele RATB.

Peste 12.000 de persoane au fost arestate în China într-o operaţiune împotriva traficanţilor de droguri. E clar că operaţiunea a avut loc în vreun orăşel mic de provincie.

Hugo Chavez: „Statele Unite au dezvoltat o tehnologie pentru a inocula cancer”. Da, se cheamă televizor, calculator, telefon mobil…

Preşedintele american Richard Nixon era homosexual şi îşi bătea nevasta. Sigur, nici aceasta nu mai era chiar bărbatul de care se îndrăgostise.

Dani Oţil se gândeşte serios să se însoare cu Mihaela Rădulescu. Mulţi îl bănuiesc că de fapt vrea să-i încaseze el pensia.

Nicoleta Luciu a avut o relaţie cu Sile Cămătaru. Probabil s-au despărţit atunci când el a şocat-o mărturisindu-i că e închis la puşcărie.

Şi anul acesta Mircea Dinescu va găti un somn la Realitatea TV în noaptea de Revelion. Mulţi telespectatori spun că asta îi va inspira şi pe ei la un pui de somn.

Un bătrân de 77 de ani din Bucureşti a electrocutat şi torturat o bătrânică de 73, i-a incendiat casa şi apoi a încercat să se sinucidă. De fapt, pe el îl trimisese nevasta după pâine, dar a uitat ce trebuia să facă că, deh, vârsta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
29 decembrie 2011 16:40

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult