Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 29 mai

Toate guvernele fac spionaj informatic, spune şeful companiei Huawei. Nu poţi să obţii un scor bun la Solitaire că ţi l-au şi furat chinezii, se plâng funcţionarii.

Copiii născuţi prin cezariană sunt predispuşi la obezitate. Am înţeles, dacă ieşi prin burtă o să ai burta mare. Deci dacă ieşi pe cale naturală…?

Tim Cook asigură investitorii că Apple a ramas o companie „cool”. Acesta a ţinut să combată zvonul calomnios că un om ar fi fost văzut cumpărând un iPhone ca să dea apeluri şi SMS-uri.

Dacia Sandero a obtinut 4 stele din 5 la testele de siguranta Euro NCAP. În ultima vreme însă, românilor se pare că le plac accidentele, mulţi dintre ei alegând maşini la care „Steaua e numai una”.

Sălaj, judeţul fără niciun cinematograf. Ce ironic, să nu existe filme în singurul judeţ care există doar în filme.

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Scris de TNR
29 mai 2013 13:05

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 29 mai

Un tânăr a fost prins conducând pe A2 cu 200 de kilometri pe oră.

Poliţiştii nu au înţeles cum a fost posibil, dat fiind că toată autostrada n-are atâţia kilometri.

Mircea Geoană a fost ales preşedintele Comisiei de politică externă a Senatului. El a refuzat, spunând că nu e prost să ia şi a doua oară ţeapă că ar fi preşedinte.

Un clan de romi a demolat o clădire monument istoric din Timişoara. Ei se scuză spunând că trebuia modernizată, dat fiind că nu avea nici măcar cameră de ţinut calul iar baia era în casă.

Tabloidele spun că s-ar putea ca Mihaela Rădulescu să se fi despărţit de Dani Oţil. De fapt, ea nu-şi mai aduce aminte că, de, vârsta.

Scris de TNR
29 mai 2012 11:05

Alte articole

Vezi mai mult