Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 29 noiembrie

Turn de 30 metri înălţime destinat turiştilor, inaugurat în Pantelimon. Din păcate, când vezi peisajul, îţi cam vine să te arunci.

Propunere legislativă a unor senatori PSD: Imnul să fie intonat zilnic în şcoli. Motivul e simplu: nu mai avem bani de clopoţel.

Cometa ISON nu a supravieţuit apropierii de Soare. Următoarea cometă va fi prinsă şi dată cu cremă de plajă, asigură oamenii de ştiinţă.

Vadim Tudor, urmărit penal pentru fals şi uz de fals. Despre acuzator ştim doar că semnează N. B., se trage din Corsica şi a avut o funcţie importantă în Franţa.

Piedone a rupt protocolul încheiat cu PSD. O jumătate a uns-o cu unt, pe cealaltă o păstrează pentru mai târziu.

Rubrică realizată în colaborare cu HotNews.ro.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

29 noiembrie 2013 15:25

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 29 noiembrie

Avem autostrăzi mai proaste ca Botswana.

Din fericire, şi mai puţine.

Unu din doi angajaţi români ar munci într-o altă ţară. Iar celălalt n-ar munci deloc.

Analiştii spun că mai sunt doar 10 zile până la apocalipsa zonei euro. După care ne vom trezi cu toţii într-un paradis fiscal.

La o radiografie, medicii au găsit în stomacul unui bărbat trei chei, 431 de monede, 196 de gloanţe şi 17 zăvoare mici. Ce înseamnă să nu ai un dulap.

Studiu: Tehnologia wireless pune în pericol potenţa bărbaţilor. Pericolul este doar în cazul celor care îşi folosesc sexul ca antenă.

În Slovacia, mii de medici au demisionat din cauza salariilor mici. Dacă la noi bolnavii trebuie să-şi aducă singuri la spital medicamentele şi feşele, la ei bolnavii vor trebui să-şi aducă de acasă medicii şi asistentele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
29 noiembrie 2011 16:47

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult