Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 3 noiembrie

Un Boeing cu 230 de persoane la bord a aterizat pe burtă pe aeroportul din Varşovia.

Pilotul nu a scos trenul de aterizare fiindcă nu-şi pusese anvelope de iarnă şi n-avea nici un chef să ia amendă.

Mihaela Rădulescu declară că imediat după ce face dragoste ar lua-o iar de la capăt. Asta şi pentru că e mai bătrână şi uită de la mână pân` la gură.

Un spaniol a băgat cardul în bancomat şi a scos un şarpe. Omul a fost extrem de dezamăgit, el spera că mai are pe card măcar o vacă şi două capre.

Înspăimântător! O americancă a fotografiat două fantome făcând sex. Nu ştiu ce o fi aşa înspăimîntător, mai ales că asta dovedeşte că există viaţă sexuală şi după moarte.

Gheaţa polară se retrage. Un aisberg uriaş se va desprinde de un gheţar din Antarctica. Să sperăm că să nu va lovi Pământul.

Un bărbat a fost executat pentru vrăjitorie în Arabia Saudită. Autorităţile saudite spun că au fost uluite de cât de inofensiv arăta un mag de nivelul 21 cu skill peste 100 la necromanţie.

Ce prolifica este Mirabela Dauer! Maine lanseaza un nou album. Probabil acelaşi.

Jurnaliştii din trustul lui Voiculescu vor da teste pentru a-şi păstra posturile. Analiştii media spun că răspunsurile la teste vor conta mai puţin, important va fi dacă îşi toarnă colegii că au copiat sau au venit cu fiţuici.

Reprezentanţii FMI au cerut Guvernului României un plan clar de măsuri. Să mai zică lumea că finanţiştii nu ştiu să facă glume.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
3 noiembrie 2011 17:10

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult