Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 30 august

La teatrul Naţional din Bucureşti a sosit în sfârşit spectacolul Un tramvai numit dorinţă, de la Budapesta. Pasionaţii se întreabă de ce acum, de ce această întârziere. E simplu, din cauza traficului.

Vehiculele cu marfa care tranziteaza Romania vor plati  o taxa de autorizare acces la reteaua de drumuri de interes national de 1000 de euro/cursa. Pana acum taxa era de 200 de euro. La cum merg treburile la ANAF, noua taxă va fi încasată cel mai probabil prin metoda „la drumul mare”, de către patrule de zapcii, sub ameninţarea flintelor.

Într-un reportaj amplu, ni se propune O întrebare interesantă. Ce face un chirurg român atunci când se închide spitalul în care lucrează? Nu ştim precis ce face medicul respectiv, dar în principiu fie se mută la alt spital, fie va avea probleme cu paznicul dacă va încerca să pătrundă iar în clădire.

Pandurii Tg. Jiu s-a calificat în grupele Europa League şi vor intalni Fiorentina, Dnepr si Paços de Ferreira. Dacă vor avea o evoluţie bună, e posibil ca în optimi s-o întâlnească pe Cesaria Evora, iar în sferturi pe Paco de Lucia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 august 2013 13:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 30 august

Angelina Jolie: “Vegetarianismul aproape m-a ucis”. Probabil a abuzat de legume turceşti.

Iulia Tăbăcaru, bomba-sexy: „Par grasă doar în poze. Cine mă vede în realitate îşi schimbă părerea”. Ea probabil are impresia că, dacă-şi suge burta în faţa oglinzii, nu mai e grasă.
Cristian Preda: „Boc a ajuns la fel de arogant ca Năstase”.

Din păcate pentru Boc, încă n-a ajuns la fel de înalt ca piticul porno.

Ilie Năstase către o ziaristă: „Dă-te-n morţii mă-tii! Îţi sparg faţa.” La cât de afemeiat e Ilie, probabil el încerca s-o agaţe cu replica asta.

Liviu Dragnea: “Remanierea e un teatru ieftin”. Mai deranjant e însă faptul că este pusă în scenă cu actori proşti, de mâna a doua.


Fostul tenisman Boris Becker l-a învins pe primul ministru bulgar Boiko Borisov într-un meci amical de tenis. Pe primul ministru român am vrea să-l învingă Mike Tyson.

Adrian Păunescu a fost făcut membru de onoare al Academiei de Ştiinţe a Moldovei. Secţia zootehnie?

Demontarea panoului „Ţinutul secuiesc” din Aita Mare (Covasna) este tergiversată de autorităţile locale. Asta pentru că n-au terminat încă de pictat panoul cu „Ungaria Mare”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
30 august 2010 14:55

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult