Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 30 ianuarie

I. L. Caragiale a fost omagiat de Google la 160 de ani de la naştere. De fapt au vrut să facă trafic, fiindcă acum milioane de români dau căutare să afle cine e mustăciosul ăla din logo-ul Google.

Hackerii au spart site-ul Parlamentului European. Autorităţile nu îi vor pedepsi fiindcă deja au suferit destul dacă au fost nevoiţi să citească plictiselile de acolo.

Linia continuă peste care a trecut Mircea Lucescu a dispărut peste noapte. În curând o să aflăm că pe bulevardul pe care a avut loc accidentul nici măcar nu exista şină de tramvai.

Descopera.ro: A fost conceput dispozitivul care ne face mai deştepţi. Savanţii ţin totuşi să ne liniştească: prostia se adaptează la cele mai grele condiţii.

Antena3.ro: Educaţie copii – Cum să disciplinezi copilul fără să-l baţi. Îl ameninţi cu arma…

Adrian Năstase, condamnat la doi ani de închisoare în dosarul Trofeul Calităţii. Năstase a declarat că abia aşteaptă să facă primul duş în închisoare.

Chipciu şi-a scuipat un adversar în primul său meci la Steaua. Gestul l-a impresionat peste măsură pe Giovani Becali, impresarul său: „El e noul Hagi!”

Un angajat al fiscului american a fost dat afară pentru că vorbea cu spiritele. Problema era că se conversa cu Marx şi Engels.

Realitatea TV: Femeile parchează mai bine decât bărbaţii. Dacă ar rămâne parcate, ce bine ar fi…

Satul natal al lui Emil Boc are clip de promovare pe Discovery. Clipul a fost realizat cu ajutorul unor microscoape extrem de puternice.

Evenimentul Zilei revine la formula care l-a consacrat, cu Ion Cristoiu editorialist. Găina care face pui vii şi violatorul de fochiste n-au fost încă găsiţi pentru a i se alătura în redacţie.

Narcis Nanău, tânărul cu voce de aur, locuieşte într-un castel din Germania. În sfârşit, poate să cânte fără să deranjeze vecinii…

Scris de TNR
30 ianuarie 2012 17:01

Alte articole

Vezi mai mult