Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 30 noiembrie

Chinezii au copiat, cu ajutorul experţilor europeni, o bucată din Italia.

Ca urmare, turiştilor li se recomandă să fie atenţi ca pe biletele lor să nu scrie cumva că destinaţia e Milamo, Naboli sau Rama.

Ministrul Transporturilor: „În 2012 vom putea merge pe autostradă de la Bucureşti la Constanţa”. De fapt, se poate şi acum, dacă ocoleşti prin Bulgaria.

Guy Ritchie: „Mariajul meu cu Madonna a fost ca într-o telenovelă”. Adică pe principiul „decât să plîngă mama, mai bine să plângă mamele altora”.

Ai telefon mobil? Află cum îţi afectează creierul şi metabolismul radiaţiile telefonului mobil. Asta se poate doar în cazul în care vorbeşti cu soţia.

Judecătoria Sectorului 1: „Băsescu a săvârşit un act de violenţă fizică asupra unui băiat, în 2004”. Bine că preşedintele n-a păţit nimic, asta e cel mai important.

Ardelenii se cred deştepţi, iar moldovenii cinstiţi. Fiecare are dreptul să viseze.

Cancan: „Adenomul de prostată, primul pas spre insuficienţa renală.” Asta dacă vrei să faci insuficienţă renală şi nu ştii cu ce să începi.

O cursă low-cost s-a întors pe Aeroportul Băneasa după ce capota de la un motor s-a desprins în zbor. Se pare că îmbătrânise scotchul care o ţinea.

Stareţa care a născut gemene a fost exclusă din rândul călugăriţelor. Asta din invidie, deoarece celelalte au un singur copil.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
30 noiembrie 2011 17:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult