Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 31 ianuarie

Un asteroid mare cât un autobuz a trecut foarte aproape de Pământ.

Dacă era cât un tramvai, ar fi fost bănuit că a venit după Lucescu.

Adrian Năstase nu va mai candida la funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. De vină e colegul lui de celulă, care e mai de modă veche şi vrea să-l ştie toată ziua la cratiţă.

Din cauza presiunii scăzute a gazelor, nu e căldură la Banca Naţională. Isărescu se bucură totuşi, că măcar în felul ăsta face rost de bani gheaţă.

Realitatea.net: Gerul şi zăpada, bucuria maimuţelor. Inclusiv a editorilor Realităţii…

Descopera.ro: Centrii vorbirii sunt localizaţi în cu totul alt loc decât se credea până acum. Deci ne feream degeaba de neveste…

România, învinsă de ţara gazdă în primul meci de la Campionatul European de futsal. După asta, România a fumat țigara de după futsal…

Activiştii Greenpeace s-au legat cu lanţuri de biroul ministrului Borbely. Sigur, înainte i-au băgat şi ceva în buzunar ca să-i lase.

Statul pe scaun la serviciu timp de 6 ore e periculos, avertizează Direcţia de Sănătate Publică. Principalul pericol e să rămâi şomer, fiindcă normal e să stai pe scaun la serviciu 8 ore.

Ajutorul de înmormântare va creşte cu 10%. E clar că statul vrea să ne încurajeze să murim.

Cel mai vechi caz de cancer de prostată, identificat la o mumie egipteană veche de 2.200 de ani. Cercetătorii şi-au dat seama că ceva e în neregulă după ce mumia a încercat de câteva ori să intre peste ei la WC şi a lăsat în urma ei o baltă.

Scris de TNR
31 ianuarie 2012 19:01

Alte articole

Vezi mai mult

Ştirea lungă, sărăcia omului – Ştiri pe scurt 31 ianuarie

Daniela Crudu, fără chiloţi în club.

Prima zi în care Daniela poartă chiloţi în club se lasă aşadar aşteptată.

Chile ar putea fi lovită, în viitorul apropiat, de un alt cutremur de 8 grade. De aia nu-l mai vedem pe Hâncu la TV, că s-a mutat la OTV-ul chilian.

Cabral dă 50.000 de euro ca să se însoare cu Andreea Pătraşcu. Un chilipir faţă de cât îl va costa un eventual divorţ.

Scris de TNR
31 ianuarie 2011 16:01

Alte articole

Vezi mai mult